jarwa rašė:Nuo kada Kauno marios tapo užsieniu![]()
![]()
Tikrai į temą varot...
![]()
![]()

Viršuj užrašyta tema: "Žūklė užsienyje"....
... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
jarwa rašė:Nuo kada Kauno marios tapo užsieniu![]()
![]()
Tikrai į temą varot...
![]()
![]()
Anais metais porą halibutų po 22 kg pagavo Saciokas su kompanija, atvežė ir man šios žuvies paragauti, tokį gabaliuką, kaip lašinių paltis užšaldytas. Atšildžiau aš tą gabaliuką, įtryniau priskoniais, supjausčiau ir iškepiau. Valgėm keturiese, nors realiai pagal pocijas ten turbūt dešimčiai žmonių buvo, suvalgėm viską per kartą, taip skanu buvo. Net ir žmonės kurie į žuvį nelabai žiūri, pirštus apsilaižė. Laukiu nesulaukiu kol man vėl kas haliibuto file atveš.wors rašė:as tai nepagaunu kur poto det tokias zuvis![]()
ar bent valgomos![]()
![]()
ar tipo atsipjauni file gabaliuka ir meti visa lauk?
Niekas visos cielos žuvies neveža, išpjaunama tik file, net oda nupjaunama, bo galima iš Norgės tik 15 kg + ekstra laimikis išsivežti. Visa ta file sušaldoma į kaulą, sudedama į putplasčio dėžes ir sėkmingai neatšilusi atvažiuoja iki namų.wors rašė:nea, ne tai norejau pasakyt, ar tokia sukistum i saldytuva (na masininia kokia kamera)? iskaitant kad tai turbut ne vienintele kuria pagavo
Birzeli ten buvau, buten prie poprado. Tai ten daug kur draudimai zvejoti, nes daraustiniai, bet jei turi drauga slovaka jis tau viska paaiskins. Teko aplankyti kelias upes, bet zavejoti netekodiego rašė:nu va, 2dieni isvykstu i ekspedicija "susipazink su Slovakija"![]()
daug prisiskaiciau apie viska.. eina nimfos, gerai kiek supratau.. Gal yra kokiu pasiulymu kokias nimfas naudot?maciau internete ka siulo, bet noris kuo daugiau nuomoniu isgirst
![]()
Zvejybai skirsiu viena arba dvi paras, nes ir taip daug ka reiks ten nuveiktimat vaziuoju pas drauga slovaka
Apsistosiu kalnuose, netoli Poprado miesto.
Mastau su savim imtis museline..., bet hmm gal verta ir spiningeli isimest... kaip manot?![]()
zodziu laukiu bet kokios nuomones, uz skola pasistengsiu parengt reportaza![]()
Joo, ten daug kur draudimai, bet tiek internete skaiciau, tiek ir draugas slovakas sake kad yra specialus ruozai muselininkams. Netgi konkreciai kirsliu ar upetakiu ruozas... O upetakiai po 45-50 cm...ramkis rašė:Birzeli ten buvau, buten prie poprado. Tai ten daug kur draudimai zvejoti, nes daraustiniai, bet jei turi drauga slovaka jis tau viska paaiskins. Teko aplankyti kelias upes, bet zavejoti netekodiego rašė:nu va, 2dieni isvykstu i ekspedicija "susipazink su Slovakija"![]()
daug prisiskaiciau apie viska.. eina nimfos, gerai kiek supratau.. Gal yra kokiu pasiulymu kokias nimfas naudot?maciau internete ka siulo, bet noris kuo daugiau nuomoniu isgirst
![]()
Zvejybai skirsiu viena arba dvi paras, nes ir taip daug ka reiks ten nuveiktimat vaziuoju pas drauga slovaka
Apsistosiu kalnuose, netoli Poprado miesto.
Mastau su savim imtis museline..., bet hmm gal verta ir spiningeli isimest... kaip manot?![]()
zodziu laukiu bet kokios nuomones, uz skola pasistengsiu parengt reportaza![]()
Zuvu kaip amaro, sapalai is ranku valgo, bet anot vietiniu stop , draudziam, draustinis. Bet manau, kad yra upiu kuriose galima zuvauti, vienoje maciau museliautojus, pagavo keleta kirsliu. Gero poilsio