Gal net salatis.prozakas rašė:marlinaso 2.8 mazoka kaip lasiui, slakis, -e?
Jei yra Lukoil'as netoliese, ten visa para. Buna kartais problemu, priklausomai nuo pardavejos, buna kokia vishta kuri sako, kad negali parduoti nes "terminalas uzdarytas", bet visada pavyko iki siol "isaiskint" kad terminalas "atsidarytu" tada kada reikiaiusegun rašė:ar butinai reikia tureti popierine licencija? printerio neturiu, perlas dirba nuo 8 iki 21:30 - siandien nespejau. ryt prie upes noriu buti anksciau.
p.s. zuvies mesai neimu.
licencija privalai turet atspauzdinta. zvejo megejo bileta nebutinai.iusegun rašė:surizikuosiu - uzsisakiu is alis.am
nemanau, kad sutiksiu ka prie upes (anksti dar)
licencija nupirkta - teisiskai kaip ir galiu zvejot - paimt ne. bus matyt.
kad tikrino tai tikrino o kaip rezultatai po savaigalio? turi kas kuo pasigirt?AMode rašė:Mane irgi vakar Sventojoje patikrinoPasiklausinejau, kas gero girdet is kitu zveju, sake kol kas zuvies nedaug. Ichtiologai plauke, ieskojo lizdu, bet kol kas nieko nerado
Jos niekada nesimaitina plaukiant nerstiamigooo rašė:Bandziau ir sestadieni ir sekmadieni. Nuo Brazuoles iki ciobiskio pravazinejau. Viena itartina isejima maciau. Bet buvo didelis vejas, tai sunku pasakyti ar ten lasisa buvo. O ir nepagavau nieko. Turbut nesimaitina, todel ir nekimba...
Kaskoks senas dede sake kad gina savo teritorija(jei yra lizdas).amigooo rašė:o tai kodel lasisos kimba, jei nesimaitina? Viena lasisa pagavau, tai tikrai i burna buvo blizge prarijus. Tai reiskia, kad maitinasi
Ši mintis man sunkiai suprantama, kas liečia muselesamigooo rašė:O kodel lasisa stveria musele? Irgi gina teritorija nuo musiu?
Tai kad maciau kaip karta stvere ir batono gabala,as laikaus prie to kad viskas ka yra prie jos turi buti ''уничтожено''MariusM rašė:Ši mintis man sunkiai suprantama, kas liečia muselesamigooo rašė:O kodel lasisa stveria musele? Irgi gina teritorija nuo musiu?
Skamba juokingai bet as nejuokauju,tesiog mano manymu pasirode ans panasus i koki zuvelioka ar dar ka,o tamsta turbut tik forume ir sedi, lauki kol kas atnes "buterbroda su raudona"amigooo rašė:Stvėrė batoną?tai tik dar labiau patvirtina mano nuomonę, kad ji maitinasi
Ne vien tik mėsą ėda, o reikia ir batono
čia kaip sumuštiniai su lašišos file- geriausia eina su batonu
![]()
P.S. O tas batonas kur stvėrė, buvo pateptas sviestu ar ne?
ne nekimba o zuvies nera, visa mase dar nemune stovi. todel labai sunku pakist pavieniai zuviai po nosim, plius vandens mazai ir jis dar nesaltas... jei butu vanduo skaidrus butu dar blgiau. dabar nors viena kita zuvi randa per visus zvejus, jei butu skaidru zuvis labai baidydusi ant tokio zemo vandens.amigooo rašė:labai megstu buterbrodus su raudonatik kad siemet nekimba, todel ir darau isvada, kad nesimaitina