Paciupau ir as viena montero voblika,gal kas jau esat isbande juos ??? draugystes 9g gavo nemazai ju, tai neatsilaikiau mat taigeriui ir dar keli yra kur norisi pamirkyt

draugystes 9g ?? cia kokia parduotuve?zyzi rašė:Paciupau ir as viena montero voblika,gal kas jau esat isbande juos ??? draugystes 9g gavo nemazai ju, tai neatsilaikiau mat taigeriui ir dar keli yra kur norisi pamirkyt![]()
Nemune - man gaudo neblogai, geriau nei Vision'as.Vitalijus.R rašė:Sveiki.gal kas pasakys pora zodziu apie Megabass ito shiner
Koki pravedima datai?shelwius rašė:Nemune - man gaudo neblogai, geriau nei Vision'as.Vitalijus.R rašė:Sveiki.gal kas pasakys pora zodziu apie Megabass ito shiner
Pagrinde - trumpesnis ir agresyvesnis tvičas, na ešerinis galim sakytVitalijus.R rašė:Koki pravedima datai?shelwius rašė:Nemune - man gaudo neblogai, geriau nei Vision'as.Vitalijus.R rašė:Sveiki.gal kas pasakys pora zodziu apie Megabass ito shiner
Jei Salt Water imesi i fresh water, tai tikrai nieko nenutiks, bet jei Fresh Water naudoti vandenyne (Baltijos jura nesiskaito, ji beveik gela), tai druska kablius suestu labai labai labai greitai.Sportininkas rašė:Kuom skiriasi SW (salt water) ir paprasti (fresh water) vobleriai? jei salt water y lietuviska upe imerksiu tai nieko jam nebus? klausimas apie vandens poveiki vobleriui, oksidavimasi ir panasiai
Jeigu žiūrit iš priekio (į voblerio nosį), ans sukasi pagal laikrodžio rodyklę, tai nosies kilpą lenk į dešinę, jei sukas- prieš laikrodžio rodyklę, tai suk kilpą kairen (irgi iš priekio žiūrint)jelcinas rašė:Turiu klausima vobleriu specams. Nusipirkau vobleriu is kitaicu sakau pasimokysiu zvejot su jais nes neesu ju niekad bandes o dideliu pinigu gaila mes nes nezinau ar lips man tokia zukle. Taigi nusupirkau vobleriuku is siauraakiu ilgis 4,5 cm o sveria 5 gr. Traukiant jis dirba ne judedamas I sonus o sukasi ratu tai galvoju ar imanoma patobulint kazka kad bent judetu jis I ta puse ar reikia juos po peciu mest :D
SW voblerių dar nemačiau SP tipo (suspenderių) arba skęstantis arba lėtai skęstantys. Dar mačiau paviršinių..Sportininkas rašė:Kuom skiriasi SW (salt water) ir paprasti (fresh water) vobleriai? jei salt water y lietuviska upe imerksiu tai nieko jam nebus? klausimas apie vandens poveiki vobleriui, oksidavimasi ir panasiai
Yra ir F. Ir jeigu ju pludrumas nera didelis, tai gelam vandenyj jie tampa +/- SP.aušrys rašė:SW voblerių dar nemačiau SP tipo (suspenderių) arba skęstantis arba lėtai skęstantys. Dar mačiau paviršinių..
o kaip lietuviski Aises, Vivingros? Geriau man uz japonus gaudoArturijus rašė:Nejau neuztenka pinigo doradams, salmams ir kitai lenku dirbanciai produkcijai??? (nors gal ir juos kitaicai lipdo), bet po velniu jie puikia dirba.
Vivingros man visai kaip kada gerai sugaudo. Visai sakyciausaulenas7 rašė:o kaip lietuviski Aises, Vivingros? Geriau man uz japonus gaudoArturijus rašė:Nejau neuztenka pinigo doradams, salmams ir kitai lenku dirbanciai produkcijai??? (nors gal ir juos kitaicai lipdo), bet po velniu jie puikia dirba.![]()
Yra gal dar kur su metaliniais liezuveliais? nostalgija