Oho!kukuruzas rašė:o man jus apgailetini su tokiais pasisakymais, ir labai dziaugiuosi kad jusu nebus prie upes, nes po jusu tik lieka nuo slieku ir dziku dezutes ir alaus skarbonkes, vaziuojat prie mokamu prudu ir ramu visiem ( jai jum reikia kad zvejyba atsipirktu)
Nieko panasaus neturejau omeny, norejau pasakyti kad mane tokia tvarka tenkina, o ka netenkina tie nezvejoja toj upei tuo laikotarpiu arba tegu bando kazka keisti, o cia verkti ir rasyti tokias nesamones kad lasisos isdviestu ir verkti kad negales savo podlesciku gaudyti tai absurdiskaupinis rašė:Oho!kukuruzas rašė:o man jus apgailetini su tokiais pasisakymais, ir labai dziaugiuosi kad jusu nebus prie upes, nes po jusu tik lieka nuo slieku ir dziku dezutes ir alaus skarbonkes, vaziuojat prie mokamu prudu ir ramu visiem ( jai jum reikia kad zvejyba atsipirktu)
Gal tikrai upė - tik išrinktiesiems?
Tu cia uz visus nesnekek,as pvz VISADA surenku i maisa ne tik savo siuksles bet ir visas tuoi vietoi kur gaudau ir ismetu i konteineri man nesunku.O del ateinancio lasisinio idiotizmo,tai daugiausia ji palaiko tie kurie nemoka gaudyti nei usoriu, nei karsiu ,nei vegeliu,tik drocinti visa vasara pludianke,o rudeni pereiti an spino drocinimo,pagauti viena lasiaka 3 kilu ir visus likusius metus melstis ant jo fotkes.Sekmes ir afigennu lasiaku jums visiems,gero kliovo.kukuruzas rašė:o man jus apgailetini su tokiais pasisakymais, ir labai dziaugiuosi kad jusu nebus prie upes, nes po jusu tik lieka nuo slieku ir dziku dezutes ir alaus skarbonkes, vaziuojat prie mokamu prudu ir ramu visiem ( jai jum reikia kad zvejyba atsipirktu)
Кirsliokas - virs 30 cm,tamsta inspektoriau,tai kuo gi man jo nepajamus?giedriuzzz rašė:A kiršliokas kuo nusikalto, kad į keptuvę patekoA nebus taisyklėm nusižengta
Tokie TAVO principai.....hmm...saunuolis...pacaniuks.kukuruzas rašė:jai nepaimtu jo tai nebutu 5kg o tai reiskia kad zvejyba neacipirko tai nesvarbu tos taisyklesgiedriuzzz rašė:A kiršliokas kuo nusikalto, kad į keptuvę patekoA nebus taisyklėm nusižengta