Su tokiais reportažais ir Rojaus projektą gali sužlugdyt, perniek milijonai nueis 

O va man klausimas del valties - cia labiau is reikalo (kad patikrinti daugiau ruozu), ar cia ivairumo delei, kad ne vien su auto "persikelinet" tarp ruozu? Kaip nusprendi/pasirenki viena ar kita zvejyba su valtim/be valties?Aqua v. rašė:zinau, kad ten starkis buna, dreifuodamas valtim atradau.
Aqua v. rašė: Gal kada pasikeis poziuris, bet kolkas taip.
Ten tipo dugninė, nes viršūnė su teptuku raudonai nuterliota ir ant galo buvo dviejų kiaušinių varpelisshelwius rašė:Spiningą ir tą kibenimat išmetė po "bezkliovijos"
Dėl tokių murzių ir reportažų apie karšių žvejybą spiningu daugiau nebus. Prisiskaito, prisisvaigsta, kad jie patys lipa į krantus, atvažiuoja ir kakoja šiukšlėmis nieko gero nepagaudamiWytux rašė:Kas beliko murziam kai Andrius visus 'lescius' isgaude
Nepadės. Visi jau daug metų žino kur gyvenu ir kur pagrinde žvejoju. Aš sėslus ir neieškau lengvo laimikio už kelių šimtų km, tad bus tik beprasmis melas.giedriuzzz rašė:Tai tu rašyk, kad juos žemupy gaudai ir visi ten sulėks
Dar turbut mes nesubrende tokiems reportazams ir nuo murziu neissivadave. Manau nereikia nieko skelbti kas, kur ir kaip buvo pagauta. Analogiska situacija ir salia mano namu esanciu tvenkiniu. Viena diena kazkoks dalb....as paskebia kaip prigaude zuvies, sekancia diena jau murziu cholkozas sedi. O trecia diena eina vietiniai ir valo pakrantes nuo bambaliu. Echhhh kaip apmaudu kad toks musu zveju mentalitetas "atejau - prisikau - isejau, kai grisiu vel prisiksiu"Audrius M rašė:Nepadės. Visi jau daug metų žino kur gyvenu ir kur pagrinde žvejoju. Aš sėslus ir neieškau lengvo laimikio už kelių šimtų km, tad bus tik beprasmis melas.giedriuzzz rašė:Tai tu rašyk, kad juos žemupy gaudai ir visi ten sulėks
Tiek to, galima juk žvejoti ir be viešinimo kas kur ir kaip. Panaši situacija kažkada buvo su ūsorių žvejyba spiningu, dabar tas pats su karšiais. Čia Lietuva, geriau tyliai būt
Darukas rašė:...Dar turbut mes nesubrende tokiems reportazams ir nuo murziu neissivadave. Manau nereikia nieko skelbti kas, kur ir kaip buvo pagauta....
O snd eMJei ivare man sportinio...eMJei rašė:...Iš esmės dėkingas Aqua v., kad įvarė sportinio pykčio su savo nuotraukom ....