kaip jau kažkas ir minėjo, ritė s.... gabalas, su slamu nera ka lygint jos, pats slamuka naudoju upetakiu zukleje, dar nei vienos kilpos nebuvo uzmetes , rite pasaka..zvejass rašė:pasukiojau ta slam kazkaip nepatiko man jinai...zodziu neiskenciau ir paimiau tioga 0.5-5.5 +shimano exage 1000+ varivas light game pe valiuka kaip jum toks derinys? Telieka tik isbandyt dabar
samas235 rašė:Sveiki, reiktu patarimo,
zodziu ziurinejausi UL kotuko, gaudoma bus pagrinde nemune. reiktu patarimo koki rinktis ir i ka atkreipti demesi. girdejau gandus kad klijuotos virsunes yra blogis taciau realiai pats to nesu isbandes.
dar viena problema kad esu siek tiek priristas prie salmo parduotuves (turiu 100 eur kopona:)) kuri noreciau panaudot tam reikalui. buvau pacioj parduotuvej. kelis kotos laikiau rankose taciau tiek tioga tiek kt l didelio ispudzio nepaliko, gal tik kaina nustebino !130/150 eur. butu gerai kad patartumet i ka vertetu atkreip demesi pirmiausiai is salmo produkcijos?
galbut neverta ziuret i salmo nes kainos pas juos tikrai ausktos...
is anksto dekoju uz patarimus
Aciu:)
Pats gaudau šapalus / meknes su solid tipo spinu - Team Dragon Pro Selection ir vargo nematauThe hound rašė: spiningai su iklijuotom virsunelem skirti mikro dzigui , jei gaudysi vobleriukais , gausis nei sis nei tas,