Kur butu galima nusipirkti vobleriu akuciu? Nes visai naujas jackson komachi bumtelejo i medi ir iskrito abi akutes..

Tiek 100sp, tiek 120sp puikiai kibūs, kuomet juos tampau trumpais staigiais smūgeliais ir gan dažnais intervalais su labai nedidelėm pauzėm.Feniksas rašė:Kokius pravedimus naudojat realis
Nu nu, kas per realis?? Duodam fotkes ir kur nupirkti možnaOvkas rašė:Realis gaudo man ant visokių pravedimų, net negalėčiau jokio išskirti. Superinis vobleris.
khamsinas gaudo ant pravedimo kuris vadinasi mesk-trauk.![]()
Ima Flit aš neturiu.
100: 120: Asmeniškai 100-tukas man geriau gaudo ;)vava rašė: Nu nu, kas per realis?? Duodam fotkes ir kur nupirkti možna
As irgi lydekai svelniai paduodu ir nesistengiu kazkoki ritma palaikyt, o atvirksciai - ivedu visokiu padrebinimu, greitejanciu patempimu, pavieniu suoliuku, skirtingo ilgio pauziu ir panasios animacijos. Tik va eserys tada retesnis laimikis. Tam tai reik zvitresnio sokio.Ovkas rašė:aš voblerių nedaužau, aš su jais švelniai, o jie atsidėkodami man lydeką ...
Kolega, pradekime nuo to, kad forume lydeku nepagausi. Antra, kas yra giliau? Patasim pirti giliau, o tu zvejoji ezere su 1 metro gyliu. Siulau pradeti zvejoti ir taip sukaupsi siek tiek patirties, bei pradesi gaudyti zuvi. O tada ir klausimai pasidarys tesingesni ;)The hound rašė:kokius voblerius pasirinkti rudeniui tvichui? reiketu jau giliau nerianciu?