Dėk ilgesnę už voblerį stygą (arba AWF vielą) ir bus tik 1/15 

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Gaudysiu lydekas nevėžyje iki 10 eurushelwius rašė:Kur gaudysi ir ką ? Ir kas tas pigu tau ?linux rašė:Sveiki aš naujas žvejys ir kokiu man pasiulitumėt pigesnių voboerių?
Dėlto, kad jie nedaro tokių staigių viražų, magalon'as sugeba kartais padaryt ir 180 laipsnių posūkįFeniksas rašė:O su orbitais ir vizionu tokiu baiku ner buve. Visi beveik 110 ilgio
Rusla02 kokios spalvos labiau pasiteisino? O del pavadelio tai dedu visada25cm nes su trumpesniu gali prarasti vobleri, buvo ne karta kai atakos metu lydeka apsisuka visa pavadeli aplink save o pintas ciut ne dantyse.rusla02 rašė:Man jis vienas iš megstamiausių. Tai ji užskaituRolandas19 rašė:Kaip jum Jackallo magalonas? Kokie atsiliepimai?
viskas ok tik ne prie +35 laipsniu karscio. salia manes gaude patyres spiningautojas. rezultatas 2:0 ikiru naudai. jis ikiru neturejo ir su visom sukrem, guminukais ir dar abilekuom sasalino. nu Ok, Ok, sugebejo ant sukres pagaut pimpalo dydzio eseriuka, kai ikiru padovanojo dvi imamas lydekas, sita fotkej is akies ~ 1,2 kg (nesverta ir nematuota). isvadas darykites patys.Tironas rašė:Sauliau, bet sutik, toki peili pagauti tai nereikia nei super vopbleriu nei dar kazko. bet kuris vaikas su biliakuria sukre pagaus.
kai kalbate apie tai kad tinka vienas ar kitas masalas, tai bent pagaukite 2-3 normalias lydekas.
"Esmeroj" mačiau turi su naujais (lašiams, šlakiams ir etc.) 5 spalvinimais ,užraukė mano mini-dažymo "bizniuką" ,nežinua net kaip juos vadint daba užtaiMindaugasK rašė:O gal zinote kur ji butu galima nupirkti. Labai daba baisiai pasidare idomu kas per masalas ☺☺☺
Rolandas19 rašė:Rusla02 kokios spalvos labiau pasiteisino? O del pavadelio tai dedu visada25cm nes su trumpesniu gali prarasti vobleri, buvo ne karta kai atakos metu lydeka apsisuka visa pavadeli aplink save o pintas ciut ne dantyse.rusla02 rašė:Man jis vienas iš megstamiausių. Tai ji užskaituRolandas19 rašė:Kaip jum Jackallo magalonas? Kokie atsiliepimai?