Kasdien negaliu, nes darbas trukdo :D galiu 3 zvejot dienas 3 ne :D Nebuvau daugiau, nes zoles nesa ir dar biski su karsiais bandem zaisti ir siaip reikalu buvo, tai nelabai turejau kada, na bet akys linksta link usoriu puses, reiketu megint kada, tik tos zoles nesamos ir kitas brudas man vezi varo.edma4000 rašė:Pasigirkit kas gaudot, dabar pats ju laikas. Neigiamas rezultatas irgi rezultatas. Pindraku turiu, lyg ora gera rodo savaitgali, meginsiu. Remekai kaip tau. Tu ten vietoj, gali kabet kasdien.
Kaip buvau tai nieko nenese. Nu jei nesa tai proga permest. Sestadieni rodo gera ora, bandysim vaziuot.Ramekas rašė:Kasdien negaliu, nes darbas trukdo :D galiu 3 zvejot dienas 3 ne :D Nebuvau daugiau, nes zoles nesa ir dar biski su karsiais bandem zaisti ir siaip reikalu buvo, tai nelabai turejau kada, na bet akys linksta link usoriu puses, reiketu megint kada, tik tos zoles nesamos ir kitas brudas man vezi varo.edma4000 rašė:Pasigirkit kas gaudot, dabar pats ju laikas. Neigiamas rezultatas irgi rezultatas. Pindraku turiu, lyg ora gera rodo savaitgali, meginsiu. Remekai kaip tau. Tu ten vietoj, gali kabet kasdien.
Tokiu mazu tai tik viena esu pagaves apie 300 gr. Bet smagu kad mazu yra tai uzaugs kazkada. Kur gaudei.gruzliukas rašė:Praeitą savaitę du vakarus ir rytus sėdėjau ant ūso.Viena vakarą du apie 200-300gr ūsiukai,kitą vienas apie 0,5kg.Visi auga toliau.Didesnių nei vakare ,nei ryte nesulaukiau.
Na kai rekia permetinet kas 2-5min, tai menka cia proga :/edma4000 rašė:Kaip buvau tai nieko nenese. Nu jei nesa tai proga permest. Sestadieni rodo gera ora, bandysim vaziuot.Ramekas rašė:Kasdien negaliu, nes darbas trukdo :D galiu 3 zvejot dienas 3 ne :D Nebuvau daugiau, nes zoles nesa ir dar biski su karsiais bandem zaisti ir siaip reikalu buvo, tai nelabai turejau kada, na bet akys linksta link usoriu puses, reiketu megint kada, tik tos zoles nesamos ir kitas brudas man vezi varo.edma4000 rašė:Pasigirkit kas gaudot, dabar pats ju laikas. Neigiamas rezultatas irgi rezultatas. Pindraku turiu, lyg ora gera rodo savaitgali, meginsiu. Remekai kaip tau. Tu ten vietoj, gali kabet kasdien.
Nespėjau pažiūrėt kol nuoroda dingoRamekas rašė:As naudoju tokius tik pakabinamus ne veremus svarus, kazkiek geriau nei apvalus ar sauksto formos http://www.zuklys.lt/cat-svarelis-1390
blight rašė:Nespėjau pažiūrėt kol nuoroda dingoRamekas rašė:As naudoju tokius tik pakabinamus ne veremus svarus, kazkiek geriau nei apvalus ar sauksto formos http://www.zuklys.lt/cat-svarelis-1390Gali gal dar kartą parodyt, nes įdomu ir man pasidarė katrie čia taip gerai laikos