Tai zinoma, kad zvejui - maziau nesiotis reikiaDaliusM rašė: Bet, kad geriau vienas ZB nei dvi rapalos, cia jau panasu i brando kultaGeriau kam? zvejui turbut tik...

Create your fishing style
Tai zinoma, kad zvejui - maziau nesiotis reikiaDaliusM rašė: Bet, kad geriau vienas ZB nei dvi rapalos, cia jau panasu i brando kultaGeriau kam? zvejui turbut tik...
Nu čia jau sorry vyriukai, jeigu taip tiesiai, tai brandų vergais darotės, toks požiūris neturi nieko bendro su tiesa. Kaip tik prieš kelias dienas eilinį kartą tuo įsitikinau praeitoj žvejyboj, kai draugas, žvejodamas iš tos pačios valties kažkokiom neaiškiom kiniškom rapalos kopijom kaip reikiant pakrovė kruopų mano megabasam, zipbaitam ir lakikraftam. Tokios ir panašios situacijos pastoviai atsitinka. O užvis geriausia ir efektyviausia, žinokit, tai sena gera gumaedmundaxx rašė:+1Saugirdas rašė:Man atrodo geriau vienas zipbaitas nei du rapalos.
Net nebeįdomu, ką Rapala naujo išleidžia
Tai reikėjo su draugeliu pasikeist vobleriais ir tada išbandyt. Gal pas jį kotas tinkamesnis, gal jo pravodkė įtikinamesnė... Netikiu, kad jis nebūtų pagavęs ant tavo voblerių.Jurginas rašė:kai draugas, žvejodamas iš tos pačios valties kažkokiom neaiškiom kiniškom rapalos kopijom kaip reikiant pakrovė kruopų mano megabasam, zipbaitam ir lakikraftam.
Tai jau tikrai, kad nemokiSaugirdas rašė:Aisku guma yra buvo ir bus NR1!!!![]()
Bet as kalbejau konkreciai apie Rapala turejau per savo trumpa gyvenima +20 Rapalu ir nei viena negaude. Arba as nemoku su jom dirbt.
Man kibiausi vobleriai tai Jaxon ir Dorada.
Pas mane situacija irgi panaši, norėtųsi kažkaip ir rapaloms duot padirbt, bet po 5 metimų grįžtų prie japonų, nes jų net užmest neišeina normaliai arba aš tokių, kurie gerai metasi dar neradau.zaltyzz rašė:Tai jau tikrai, kad nemokiSaugirdas rašė:Aisku guma yra buvo ir bus NR1!!!![]()
Bet as kalbejau konkreciai apie Rapala turejau per savo trumpa gyvenima +20 Rapalu ir nei viena negaude. Arba as nemoku su jom dirbt.
Man kibiausi vobleriai tai Jaxon ir Dorada.
Su vienu dieduku neperseniausiai šnekėjau ir rodžiau keletą voblerių bei aiškinau kaip juos teisingai "daužyt" reiktųAqua v. rašė:... vat koks dar neisnaudotas pas mane potencialas
Del rezoliucijos, tai pirma kart keliu nuotrauka i foruma.Rapolas rašė:MantaiK,
kam tokia žiauri:D nuotraukų rezoliucija reikalinga?
O kas nors čia ginčijosi ,kad kopijos negaudo?
p.s.: šiaip, tai tokias peraugusias ant kukano nekabinu
Dėl skonio tai max iki 1.5 kg skaniausios. Jei netaip supratau mintį apie dydį, tai didžiąsias reikėtų paleisti populiacijos didinimui (bet kiekvienam asmeniškai. Kas kaip nori tas taip ir daro), genofondas manau geresnis.4 kg peraugusi ?
Tai ir morka gaudo ,jeigu kąMantasK rašė: Del rezoliucijos, tai pirma kart keliu nuotrauka i foruma.
Taip, buvo gincijamasi del kopiju gaudymo, auksciau pasuk ir pamatysi
p.s 4 kg peraugusi ?