Gal kas nori siandien kompanija palaikyt vilniuje gaudant karosiukus ir lynus bandyt? Pm
Kurioj pusei gaudai balsy ? as vasara kartais prie pagrindinio plezo kur jau upelis isteka i neri, bet rezultatai tai.. nekazkaSaimonas rašė:Aš pernai metais pradėjau žvejoti balsio ežere. Tai rezultatai gan neblogi. Su dugnine daugiau kuojos, karšiai, na ir pasitaiko vienas kita lynas. Bet labiau patiko su plūdinėm, gan nemažai lynų eina pagaut ir dydžiai padorūsant dugnines vieną kartą buvau kažkokį traukinį pakabines, kurio taip ir nepamačiau. Vietiniai sake, kad gal karpis, nes ten jų lyg ir yra keletas.
Atvaziavau apie 17,20, pasiseriau ir sedau zvejoti. Iki 19,30 mazdaug kibimu buvo skirtingu. Pagavau 3 eseriokus ir gal 10 mazu kuojyciu, bet tarp ju speju ir labai vangiu lynu kibimu buvo. Nuo 19,30 viskas nurimo, kibimai dingo, prasidejo stilius. Ir 20,03 labai smagiai man uzkibo karosas 635 g, tai galima sakyti sezonas sekmingai atidarytasPikesas rašė:Jozhas, kaip sekes savaitgali pazvejoti Karosus? Ar buvai kur prie VLN nulekes?
Jo jis skaitosi turbut buivydiskiu prudu, jie gy ten 3 ar 4 prudai sujungti yraPikesas rašė:Grazus, grazus:) Tai cia gal prie Buivydiskiu prudu?:)
As cia prie seno Pilaites kelio sedejau, ten nedidelis ezeriukas, kuris jungiasi su Buivydiskemis. Dziku kuokstasPikesas rašė:Jo, jo, tada tie:) O tai nuo kalno skaiciuojant tai kuriame cia zvejojai? Nes pirmas dydelis o sekantys tai mazesni:)
Ir ant ko uzkibo?
As toj ilankoj, kur pire plezo ir gaudau. Is tos puses kur isteka tas upelis. Teko ir karsiu ir lynu ten pagauti. Tik tie poilsiautojai biski atsibosta, bet kai laiko nera kazkur kitur nuvaziuot, tai visai neblogai. Siais metais dar nebuvau, gal savaitgali pabandysiu patikrint, tik galvoju ar ten dar nebus per saltas vanduo.hoples rašė:Kurioj pusei gaudai balsy ? as vasara kartais prie pagrindinio plezo kur jau upelis isteka i neri, bet rezultatai tai.. nekazkaSaimonas rašė:Aš pernai metais pradėjau žvejoti balsio ežere. Tai rezultatai gan neblogi. Su dugnine daugiau kuojos, karšiai, na ir pasitaiko vienas kita lynas. Bet labiau patiko su plūdinėm, gan nemažai lynų eina pagaut ir dydžiai padorūsant dugnines vieną kartą buvau kažkokį traukinį pakabines, kurio taip ir nepamačiau. Vietiniai sake, kad gal karpis, nes ten jų lyg ir yra keletas.
Reikia gal pabandyti kuria diena? Man irgi buvo kiles toks klausimas.. Nebandei?hoples rašė:Kolegos, o kasnors gaude kadanors belmonto prude ?
http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... tops,zebra.
labai fainas atrodo, jauciu lynu karos yra
Bandyta? Galvoju gal palekt, netoli cia nuo Vilniaus ;o o ten kokiu paros metu geriausia gaudyt, plude, dugnine?PIKE rašė:Paberze. Musia ez. Ten ir lynu ir karpiu yra.atrodo pernai buvo prileista.ant lynu reike i ustvankas eit.dar lynu yra kuziai kaimas,pre sienos(reikalingas leidinas)
Draugas su plude gaudo.Jozhas rašė:Bandyta? Galvoju gal palekt, netoli cia nuo Vilniaus ;o o ten kokiu paros metu geriausia gaudyt, plude, dugnine?PIKE rašė:Paberze. Musia ez. Ten ir lynu ir karpiu yra.atrodo pernai buvo prileista.ant lynu reike i ustvankas eit.dar lynu yra kuziai kaimas,pre sienos(reikalingas leidinas)
siandien irgi buvau pabandyti prie to trecio tvenkinio. Atvaziavau 8 val., zmoniu apie 20, visi pagrinde sedi arba paciam gale prie nendrynu, arba kaireje puseje, kur namai. Karosiukai kimba sprindiniai, vienas senukas buvo pagaves didesni. Etatiniai zvejai gaudo ant mankes is svirkstu. Mano rezultatas nulis, seriau Traper Lin-Karas juodu, gaudziau su sportine meskere ant batono, dziko, blyno, mankes neturejau. Ne vieno kibimo. Teisybes delei galiu pasakyt kad man pradejus zvejoti, kiti zvejai kibimo irgi nemate. Viskas buvo pagauta iki 8 val ryto. Gale prie nendrynu pagavo po pora lynu, bet maziuku. Isvada: manke, ankstyvas rytas yra sekmes raktasdagasxdx rašė:Buvau ir as nulekes pirmadieni po darbo i buivydiskes pasedeti graziu oru pasidziaugti... meginau kaip nuo aplinkelio atvaziavus po desinej ivaziavimas ir ten trys ezeriukai yra. Pirmajame matesi daugiausiai soiningavo antras mazesnis sedejo keletas zveju, tai kazkodel susisviete eiti pameginti i maziausia trecia, ten ir buvo keletas zveju, pasedejus po geros valandos pradejo kibti karosiukai na tokie lydekiniai rimtesni neatplauke, ir isvis klausimas toje baloje rimtesnio kazko yra, nes ten meginau pirma karta.
Taip išeina Vilniaus raj. pernai karpiuku normaliai užveisė, nes be tavo paminėto Karvio ež. žinau dar 2 telkinius Vilniaus raj., į kuriuos 2014 m. rudenį karpiuku prileido. Prie vieno jų savaitgalį mojavau su spiningu tai mačiau kaip vietinė fauną karpiukus apie 0,5 kg. be gailesčio lupo. Graudu žiūrėti buvo, pakentėtų porą metelių ir jau kitas reikalas - normalią žuvį gaudytų, o dabar per pirmą sezoną nurinks visus neužaugassrebas rašė:Draugas maisiagaloj prie karvio ez gyvena,sake praeitais metais 19t karpiu prileido tai jau savaite kaip visi ten juos gaudo ant kukuruzo,jei ka domina galit megint,sake kaime visiem kelnes pilnos laimes)