Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #618020   Aqua v.
 12 Kov 2015 11:01
Tamstos filosofija (ne tik paskutiniai postai) daznai kvepia katalikybes zmoniu bauginimo, spaudimo politika, verginimo mokymu.
Jei nori, gali pats vergaut kam nori, gali pasiduot kam nori, gali savo vaikus mokyt, kad ginti tevus nesamone 'filosofiskai', ginti tevyne - priestarauja logikai... As bent manau kitaip, karo negarbinu, bet gynejus prisimenu su pakiliom nuotaikom, ir vaikus mokysiu ne pseudo pacifistiskai. Ir net posakyje "Dievas sukure zmones, o Koltas padarejuos lygiais" matau ne vien jumoristine prasme. O jau kai abejojama del prasmingumo ginklu gint tevyne - tai lieka tik .......negerbt tokiu zmoniu.
 #618022   tukasG
 12 Kov 2015 11:07
Aqua v., davei kario priesaiką Lietuvai? Esi LR kariuomenės rezerve? Jei ne, tai apie ką kalbam?

Aš priesaiką daviau, ją prisimenu, esu rezerve.
Kareivis įsakymų nesvarsto, o juos vykdo.
Bus įsakymas vykdysiu.
 #618026   Aqua v.
 12 Kov 2015 11:23
tu apie mane daug ko neisgirdai, o sprendziu is to, ka tamsta skleidi - tai tamsta esi neetatinis baznycio klerkiukas propogandistas, plius bailiukas dusioj, ieskantis teoriniu pacifizmo pateisinimu.
 #618027   tukasG
 12 Kov 2015 11:29
Aqua v. rašė:tu apie mane daug ko neisgirdai.
Va, todėl ir nėra jokios prasmės su tamsta diskutuot, "misteri incognito".
Nenusileisiu iki tamstos lygio apie "bobikus" ir t.t. Geros dienos. :/braj;
 #618153   V77
 12 Kov 2015 23:07
Yra didelis skirtumas tarp kalbėti ir daryti. Labai dažnai apkasuose geriausiai pasirodo tylūs iš pažiūros kuklūs žmonės. Išpūstom krūtinėm rėksmingi didvyriai krenta iki įkyriai besiskundžiančių ir beieškančių preteksto dingti, šlangų.
Gera mum čia pasakotis, kaip aš kilniai ir atsakingai elgčiausi iškilus karo grėsmei, bet realybė gali parodyti kitką. Ir niekas čia nekaltas - mosuojant giltinei dalgiu, sprendimai kitokie nei prie kompo bazarinant.
 #618154   tukasG
 12 Kov 2015 23:15
Kiekvienas dabar darom savo asmeninius apsisprendimus, svarstom, kaip būtų, jei neduok Dieve būtų, o va kaip pavyks (pavyktų) juos įgyvendint giltinei mosuojant dalgiu - išties klausimas sunkiai atsakomas, kol nesam prieš tą dalgį stovėję. Čia aš su V77 tikrai sutinku.
 #618925   Aqua v.
 17 Kov 2015 18:26
nu kai sitas dalyvis 'dalyvavo' maidane, tai man siauses plaukai - nu kad taip pilt purva ant Krymu ir Donbaso, tai arba jis visiskai politiskai ir socialiai bukas, arba Rusu FSB agentas, turejes tiksla provokuoti konflikta tarp ukrainieciu ir rusu (kryme ir donbase).
https://youtu.be/2Ale_Z7ftY8
https://youtu.be/MHRj10YUo8U
Veikejas 'priestaringai vertintinas' svelniai tariant. Sustauko/zirinovskio/grazulio/petriko hibridas
Kazin, ar ji galima 'cituoti', kaip patikima saltini :?
 #618928   Slovak
 17 Kov 2015 18:40
nes pinigus mokejo ir vieni ir kiti, jis palaikydavo kita puse, ir visi is jo puses tokius pacius epitetus dalindavo ir donbasui ir krymui. Kaip ir kita puse dalindavo kitus epitetus.
Ir viena ir kita puse sventai isitikinusi, kad pas oponentus ragai ir kanopos.
Man idomiau kaip jis mato situacija po maidano, ir tai ka is pazystamu tenka isgirsti pilnai atitinka jo nuomonei.
 #619759   Jurginas
 25 Kov 2015 03:19
Slovak rašė:tiems kas naiviai galvoja, kad Ukrainoje viskas galejo buti gerai ir kad zmones patys nuverte Janukociu.
Tas Genadijus buvo arsus kritikas Janukoviciaus ir aktyvus dalyvis maidano.
Ištraukė belekokio demagogo video ir vsio, čia jau visa teisibė pasakita.
 #623843   marenas
 23 Bal 2015 11:25
Na ka musu lietuviele viel nustebino.dabar gaudys nepilnamecius rukancius ir rinks pinigus biudzetui.vo policija turies darbo kisenes kraustit.ojojoi ka jie daro.db tievai gaudami baudas turies dar labiau pyktis su vaikais.kas is musu jaunystei neparukydavo
Jie aisku prisidenge kad saugo sveikata.bet tai tik uzdanga.ko toliau to absurdas dydesnis.demokratija.
Blemba kaip sunervino tokia nesamone.
Viskas rinkleva ir rinkliava.
 #623864   Vytenisnl
 23 Bal 2015 13:00
Tavo vaikai rūko? O gal nesugebi jiems išaiškinti, kuo rūkymas blogas? Nikotinas ir alkoholis yra didžiausi "narkotikai", po kurių pereinama ir prie blogesnių dalykų. Aš nematau nieko blogo, kad vaikams nebeleidžiama ne tik rūkyti, bet ir turėti cigarečių.
 #623865   GeneroL
 23 Bal 2015 13:05
Vytenisnl rašė:Tavo vaikai rūko? O gal nesugebi jiems išaiškinti, kuo rūkymas blogas? Nikotinas ir alkoholis yra didžiausi "narkotikai", po kurių pereinama ir prie blogesnių dalykų. Aš nematau nieko blogo, kad vaikams nebeleidžiama ne tik rūkyti, bet ir turėti cigarečių.
:gutgut
 #623909   marenas
 23 Bal 2015 18:45
Vytenisnl rašė:Tavo vaikai rūko? O gal nesugebi jiems išaiškinti, kuo rūkymas blogas? Nikotinas ir alkoholis yra didžiausi "narkotikai", po kurių pereinama ir prie blogesnių dalykų. Aš nematau nieko blogo, kad vaikams nebeleidžiama ne tik rūkyti, bet ir turėti cigarečių.
tai jai alkoholis ir rukalai narkotikai,tai kodel neuzdraudzia,nebus is ko surinkt i biudzeta,kiek nuo alkoholio zmoniu zusta,kiek nusirita no alkoholio,tai kodiel neuzdraudzia,jai toks teisuolis.
duok dieve kad mano vaikai nerukytu ir negertu.bet zynau kad paaugliu auklejimas yra dydelis issukis ,patc zynau kaip nulaizytu ir nupopintu teveliu vaikai db siedi uzdaryti.
cia kaip likimas duos.
nebent kai tavo sunus rukys ir bus pagautas ir tu jam paaiskinsi kad tai zalinga ir tavo plaucei pajodos ir kiausiniose atciras slieku ir jis tavim patikies ir tikrai nebedarys tai valio,o jai jis viel bandys parukyt ?
kaip tave suprantu tu jo atcisakysi ir atiduosi norvegams augint ,.
nes tokie naivus zmogelei taip gali parasit lenvai kaip reik aulet vaikus,tai tu arba ju neturi arba tu isitikines kad tu profas ir pas tave super muper.dazniausei lazda apsisuka.
valstybe pirma nuodija alkoholiu zmones .uzdraust alkoholi ir visu veidukai nusvis.aisku musu visomene tokia prislekta kad nebemoka atcipalaiduot.
lai butelis kainoja 30euru ar dar daugiau.bet yra bet kas jy bepirks ir praradymas biudzeto pinigu.o db pigei nuodija visomine kol jie pripranta,o paskui jau ir pelnas geras nes jau ir geria daug.
nusikakot valstybei ant beleko sveikatos tai tik akiu ir smegenu plovimas kaip ir api auto naujus kad pirktu,atceit seni tersia gamta,o kad auto senas vazioja su dujom ir netersia tai jie dar uzdeda 30lt brangiau teh apziura.tai paklauskit saves kas cia gamtos tausojimas ar eilini siki isvokto biudzeto lopijimas.
dabar policajai vaikus is autobuso lipancius tikrins kisenes ir prie proftehniniu stovies ir gaudys.geriau 100mokiniu iskratitu nei vieno zuliko sugavimas.paskaiciuojam 100 padauginam is 15 euru 1500euru o zulika pasodinus dar ji sert reiks.va jums ir logika.
dar liko rukimas prie vairo
valgymas prie vairo nagu kramtimas prie vairo nosies krapstimas prie vairo
neatejus balsuot uz beleka nes visvien visi drakonai ir melagei
kad zmogus storas ir baust.
kazin kiek jie dar ko prigalvos.
o kad radaru pristatyt ant visu kampu ir slaptu greiti saudit,oi ne kaip cia galim su naujom masinom ir vaziot palei taisikles,nes patys lakstyt nebegalies,o jug visos avarijos ziaurios ir yra per greit
isverstaskurei.
o kiti zeme gali buciot ir sakit kad ne taip niera tik ne marijos zemei,juogdarei :grin:
gerai pagalvokit ,sudeliokit taskus kabliukus ,mes turim zynot ir mastyt tik taip kaip jie nori ir tik taip,matai juoda bet sakai ruzava :grin: tokia sistema.
aisku cia yra tokiu teisuoliu issilavinusiu ir sakys kad juoda ir yra ruzava,kaip ir dievas ir taip toliau ir kad dievas vienas ir kad del visko kalta rusija arba baltarusija kad pasmus pensija bus 70m o pasjuos 60m kalti rusai :grin:
ai dar db dar kaskas pasakys dyrbt daugiau reik :grin: ir nereiks galvot kad blogai nes jau nebegaliesi galvot :grin:
:/braj;
 #623916   marenas
 23 Bal 2015 19:13
tukasG rašė:
p.arturas rašė:baime yra religijos variklis
Ne baimė o viltis. Pasaulis be Dievo, pasaulis be vilties. Beviltiškas pasaulis. ;-)
tukai tu tikrai tarnavai kariominei tai tau 40 daugiausei.nejau toks jaunas,o tiek laizai baznycios laiptus,nejau tu tiki kad biblijoi ne melas zmonems valdyt kaip kad dabar valstybes valdo.dievai inkvizijorei baudimas ,deginimas,ar zynai kad krykscionys daugiausei iszude zmoniu,net komunizmas yra naujagimis palei krykscionibes nuodemes.ar tu suvoki kokiam pasauli tu gyveni.
arba tu kai tarnavai dar netikiejai,arba tu lazarete tarnavai,tai yra pas seseliu met punkte.
as kad ir tarnavau ir geras boicas buvau ir laipsni gavau ir buriu galiu vadaovaut,bet as jau pradedu galvot kad del kitu turtu nesikausiu,nes stebiu ukrainoi ir matau kad vyrai zusta del tu paciu kiauliu kurios pakeite tik kitam pavidale.
turtingieji kad apsaugot savo kaili ir turtus siuncia paprastus zmogelius ir prizada aukso kalnus .o paskui net nebeatcimena nutrauktas kojas.
gelbeciau savo seima ir nesikisciau,nes lietuva ir jos valdzia nuvyle ir ko toliau to daugiau.
dabar bando patriotizma prisimint ,vielu.varksai vaikai kurie tiki kalbom kad garbie svarbiause.jie kariaus uz idieja ir svajones apie dydvirius.bet tokiu vaiku tik keli simtai o kiti vergauja uzseni .
geriau kad karo nebutu.
 #623942   Vytenisnl
 23 Bal 2015 20:35
Aš džiaugsiuos, jei mano sūnų pagaus policija su cigaretėmis ir aš sužinosiu, kad jis rūko anksčiau, nei jis pripras.

Lygiai taip pat mane paauglystėje buvo policininkai (pagavę su cigaretėm 12metį piemenį) pagavę ir nuvedę pas tėvus. Dėkui supratingiems tėvams, kad paaiškino kas kaip.

O šiaip tu esi šizofrenikas. Perskaityk savo rašliavas, palygink su šizofrenijos simptomais ir suprasi, kad reikia gydytis. Jei tingi googlintis, cituoju:
Simptomai ir požymiai
Neretai sergant šizofrenija ryškiai pakinta paciento vidinis pasaulis ir elgesys. Šizofrenijos simptomai gali būti šie:
- kliedesiai. Tai klaidingi sprendimai ir samprotavimai, kuriais ligonis absoliučiai tiki ir kurie nepasiduoda ištaisomi, nors visiškai neatitinka tikrovės faktų, įrodančių jų klaidingumą.
- haliucinacijos. Tai tariamas nesamų dalykų jutimas. Suvokimas be jokio išorinio dirgiklio ir realaus objekto. Pavyzdžiui, įsivaizduojamų balsų girdėjimas.
- minčių nenuoseklumas, padrikumas
- emocijų stoka ar neadekvačios emocijos
- nuolatinis jausmas, kad kažkas stebi
- sunkumai dirbant, bendraujant
- socialinė izoliacija
- asmeninės higienos stoka
- nerangūs, nekoordinuoti judesiai

Linkiu pasveikti.
 #623945   tukasG
 23 Bal 2015 20:44
marenas rašė:gelbeciau savo seima ir nesikisciau,nes lietuva ir jos valdzia nuvyle ir ko toliau to daugiau.
Galima plačiau?
Kuo konkrečiai asmeniškai tave ar tavo šeimą Lietuva nuskriaudė?
Tu už "novorasiją" Lietuvoj?
Įsivaizduoji, kad konfliktui prasidėjus įmanoma išlikt neutraliu?
Kaip įsivaizduoji šeimos gelbėjimą karo atveju? Emigruosit, į kaimą pasitrauksit, po miškus bastysitės?
 #623951   Slovak
 23 Bal 2015 21:05
Vytenisnl, blogis netame, kad uzdraude, blogis bus jei uz tai bus baudziami pinigais tevai.
Tegul gauda, tegul pranesa, bet baudos absurdas. Ne visiems vaikams paaiskinsi kad tai neteisinga, ne visi suprantantis ne darys to, yra maistininkai is prigimties, kai kuriuose seimose vaiku blogi iprociai dar gilesniu problemu priezastis, bauda bus papildomi malkai i tevu-vaiku konflikta.
P.S. Vienos pazystamos mergaite nuo 14 m. vartojo narkotikus, motinai niekaip neisejo isgelbeti vaiko, nors ir vaikas suprasdavo, kad tai blogai nuo pacios pradzios. Pinigus ikiso nemazus, bet kai vaikas apsisprende, kad gana, atpjove koja, depresija, vel narkotikai, mirtis ... Kaip sitam atvejui padetu baudos tevams ?
 #624009   Skumbrotas
 24 Bal 2015 08:58
Jei kas nepastebėjo - priimami lygiagrečiai 2 įstatymai - vienas baudos tėvams už vaikų rūkymą, kitas draudimas tą vaiką net pabart, nekalbant apie fizines bausmes. Finale situacija - gaves baudą tėvas ateina į vaiko kambarį (jei tas vaikas teiksis įsileist vidun) ir priekaištingom veršiuko akim liūdnai žiūri į tą vaiką, bo nieko kito daryt teisiškai ir negali...... :lol:
 #624048   tukasG
 24 Bal 2015 11:11
Skumbrotas rašė:Jei kas nepastebėjo - priimami lygiagrečiai 2 įstatymai - vienas baudos tėvams už vaikų rūkymą, kitas draudimas tą vaiką net pabart, nekalbant apie fizines bausmes. Finale situacija - gaves baudą tėvas ateina į vaiko kambarį (jei tas vaikas teiksis įsileist vidun) ir priekaištingom veršiuko akim liūdnai žiūri į tą vaiką, bo nieko kito daryt teisiškai ir negali...... :lol:
O būdavo viskas labai paprasta... Pasako tėvas vaikui, kad ant debesies sėdi Dievulis, viską mato, viską girdi ir už visus griekus gali po smerties pragare smalos katilan amžiams įkišt ir tiki vaikas, bijo, saugosi... Nereik jokių "gestapų"... Kaip sakoma, apie viską pagalvota. ;-)
Na o, kai prasidėjo "marseliečių" bei "internacionalų" era, sugriuvo senoji tvarka. Va ir stebim nesąmones, ir jų vaisius, kai senoji tvarka jau nebelabai veikia, o naujoji dar kažkur pakeliui, klystkeliuose, ieškojimuose. :roll:
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė