Nuliniaiiusegun rašė:Fuksai, kokie rezultatai?

Nuliniaiiusegun rašė:Fuksai, kokie rezultatai?
Ka dare tas brakusha ?PIKE rašė:sian irgi buvau,tai gerai sezona atidariau,3 lydekos.didziausia 60cm,salatukas dar pakliuvo.vie lydeka paemiau vakarenei,ir vena asura pakabinau ant medzio,pre norfos bazes
.vejo nebutu bunu gerai.dar maciau brakusha su mailium,
Matyt,lb gera duobe tenai,Vievio apsk.Maniakas rašė:Bet pas mane papuoleEtikmat rašė:Scorpium, kiek pernai Neryje pagavai unguriu ir samuku? Ar papuole bent vienas legalus samas?Vievio apsk. 9kg300gr. ant dugnines laukiant karsio,pas kitus girdejau kad ten per menesi papuole ir 13kg egzempliarius
Maniakas, o ar pagavai unguriu pernei Nery?Maniakas rašė:Bet pas mane papuoleEtikmat rašė:Scorpium, kiek pernai Neryje pagavai unguriu ir samuku? Ar papuole bent vienas legalus samas?Vievio apsk. 9kg300gr. ant dugnines laukiant karsio,pas kitus girdejau kad ten per menesi papuole ir 13kg egzempliarius
Apie 8-9val. ryto,bandyk ant "vipolzku" gaudyt jei supranti apie ka asEtikmat rašė:Maniakas, o kelinta valanda uzkibo samas? As pats esu tik viena samuka Nery pagaves, bet nedideli, tik 53 cm ilgio, man paime apie 20 val vakaro zemiau Valakampiu plezo. Daugiau neteko samo pagaut, ungurio irgi, taciau siemet zadu daznai pasedet vakarais iki sutemu prie Neries, tai gal papuls samas ar ungurys, nes butent juos labiausiai ir noreciau pagautZodziu, misija turiu vasarai :D
Manau kad kokiu 0,25mm pagrindinio uzteks ir jau pavadys tavo nuoziura nuo 0.14mm iki 0.18mm,bent jau pats as zvejoju butent tokia sistema,PS.taip tai naktinukaiEtikmat rašė:Naktiniai sliekai?Dar klausimas bendrai, ar ne per storas 0,3 mm valas dugninei (o gal per plonas)? Pavadelius naudociau mazdaug 0,25mm storio. Cia grynai sneku apie donkes rimtom zuvim su dideliais kabliais ir naktiniais sliekais
Karsius gaudau jautresniais feederiais su 0,25 mm pagrindiniu valu, 0,14-0,16 mm pavadeliais ir nenutrunka.