Galima ir su fideriu,tik ne tarp pludininku,nes gali gauti ausu.
Siaip esu gaudes ir su federiu,bet su pludine daugiau ploto patikrini,o tas turi pliusa. 

raudelėsbobis rašė:gal paskaityk aprašymus apie šapalą, ir apie meknę...
Nors nieko čia keisto, kad neskiri gan panašių žuvų (nors man jos , pvz., neatrodo panašios).
Esu sutikęs žvejų , ir gan seniai žvejojančių, prisigadžiusių ,, vien raudžių" ... O kai pažiūrėjau terbon, ten buvo neūžaugos šapaliukai ir viena kita kuoja (rauda žemaitiškai)
analinis pelekas įgaubtas ;) spalva geltonesnė, žvynai ne tokie stambūs, snukis ne toks platusMarka rašė:Nu neskiriu aš jos nuo Šapalas nors tu ką :D išduokit paslaptį
cia rimtai ant tiek yra nerandanciu skirtumu ar tik issipisineja del nezinojimo (apsimestinio)?, kad svelnint bausme?, kur pointas nerast tokiu skirtumu...bobis rašė:visokių yr, vos nesusimušom, čia raudės ir vsio, aš senas žvejys, neaiškink tu man , sako
O aš sakau, kratyk vandenin jas, pasilikęs tas 3 raudikes, nes visi nelegalai šapaliukai....
O jis paima į vieną ranką raudelę (kuoją), į kitą šapaliuką ir rodo, tai ar nematai, kad jei vienodi... Tada perimu aš ir parodau pirštais, kur skirtumai
pasisakymas rimtasNikis rašė: ir as noriu pasisakyti apie sita zuvy.