tunas rašė:Svarbiausia kontrobandiniu cigareciu pakelis

tunas rašė:Svarbiausia kontrobandiniu cigareciu pakelis
upinis rašė:O pletunas rašė:Svarbiausia kontrobandiniu cigareciu pakelis. O aš visda galvojau, kad ten degtukų dėžutė guli, bu ir taip tas karšis nemažas būtų.
![]()
![]()
Super zukle,ManiakaiManiakas rašė:Na va atsidariau sezona savo vasarinei vietoj.Sumoj 1kuoja mazute 500gr,ir ponas Karsius
1.330gr.
Nuotaika super![]()
belaukiant isrukyta 2 pokai sigareciu,suvalgyti "buterbrodai"
ir palaikytas kaskas kas nuejo su viskuo nors valas naujas 0.20
.
Na si karta linkiu jums nei zvyno![]()
O jei butum pagaves 4.8 kg, tai ka butu boba uzbombardavus kad lochas esi.... Total koshmar..., reik butinai 5 kg pagaut kad galeciau namo gryzt....Is kur jus tokie kosmonautai zvejai atsirandant ar gimstat...?scorpium1 rašė:Super zukle,ManiakaiManiakas rašė:Na va atsidariau sezona savo vasarinei vietoj.Sumoj 1kuoja mazute 500gr,ir ponas Karsius
1.330gr.
Nuotaika super![]()
belaukiant isrukyta 2 pokai sigareciu,suvalgyti "buterbrodai"
ir palaikytas kaskas kas nuejo su viskuo nors valas naujas 0.20
.
Na si karta linkiu jums nei zvyno![]()
Dziugina kad zuveliokai eina is zieminiu duobiu i vasarines viecikes
.Deja as siandien negaliu pradziuginti ziniom is vasariniu vietu,nes sian tikejausi ziobriu Buivydskam kolhoze...taciau ziobriu nerades gaudziau banalines kuojas ir strepecius
Vos vos prikrapsciau 5kg
Du pikeriai ir perlovke su vanile padare savo juoda darba
Sekmes ir nei zvyno visiems
O kiek gi tau metuku,mazasis troliuk?turgis rašė: O jei butum pagaves 4.8 kg, tai ka butu boba uzbombardavus kad lochas esi.... Total koshmar..., reik butinai 5 kg pagaut kad galeciau namo gryzt....Is kur jus tokie kosmonautai zvejai atsirandant ar gimstat...?
Kada nors tai pvz vakar.kukuruzas rašė:Pasipasakosiu i tema apie alkanuosius zvejus, tai va bandau pagauti koki slaki ir prie manes po truputeli arteja 3 zvejai, pirmas atejas uzkalbina ir kol kalbames jo kolegai kibimas, kad zuvis nedidele matesi is karto, istraukus slakioka prasidejo pas juos matavimai, girdejosi skaiciai 62-63(nelegalas) nors realiai ten ir 60 nebuvo, klausiu ar nereiktu paleist zuvelioka, tai atsakymas buvo po*ui bus ka zmonai parodyt, slakiokas gavo per galva ir keliavo i celofanini maisa, mob. rysio ten nerasi.. ir nieko tokiem nepadarysi.. ir klausimas scorpium: ar buvai nors kada paleides zuvi neziurint i tai kad ji leidziamo dydzio?
Butentandrius0302 rašė:Ot tas pavydas.
Kur tu Rapolai tokius monstrus randi??o_O Tikrai Nery??:-DRapolas rašė:Ei, vaikiai:D ,nesusimuškit dėl tų plotkių
Va, vaka šlakys ~5.5kg ,netilpo į "normatyvą", tai teko paleist
p.s.: aš už abu būdus.. taurias prieš nerštą net negaudyt, po neršto - pagavus paleist
Čia netyčiukas buvo ,kastingo treniruotės metuscorpium1 rašė: Kur tu Rapolai tokius monstrus randi??o_O Tikrai Nery??:-D
ps: tauriuju negaudau,tik balta..
man irgi labai idimu, niekad nerij eseriu neesu pagaves daugiau nei 2Etikmat rašė:Kur čia tie ešeriai taip kimba? Gal pačiam Vilniaus mieste?tlietuviz rašė:Siandien sekmingai sugaudyta norma dryzuotoju. Apie 4kg dydziai 150-250gr. Mikromasalas su ceburaske 1gr. Isvada- eseriai kimba.
Tai taip ir buna daznai - an durniaus uzmeti,kol saslas iskepa ar seip su vaikais kur nuvaziuoji i gamta prie vandens:-D:-D O del GA - kiek gaudau, tai maciau juos tik telike,net zlostis jama,tiek pinionzku veltui ismestaRapolas rašė:Čia netyčiukas buvo ,kastingo treniruotės metuscorpium1 rašė: Kur tu Rapolai tokius monstrus randi??o_O Tikrai Nery??:-D
ps: tauriuju negaudau,tik balta..
O Nery tai dar ne tokių monstrų pasitaiko ,pats gi žinai
Ai, dar vienas nutikimas buvo (prieš s avaitę), t.y. kovo 11 dieną buvau "suskaičiuotas" prie Neriesįsivaizduok, pirmą kartą gyvenime prie upės GA patikrino mano leidimą
tai žinok ,net palengvėjo kažkaip
Kimba geroje vietojehoples rašė:man irgi labai idimu, niekad nerij eseriu neesu pagaves daugiau nei 2Etikmat rašė:Kur čia tie ešeriai taip kimba? Gal pačiam Vilniaus mieste?tlietuviz rašė:Siandien sekmingai sugaudyta norma dryzuotoju. Apie 4kg dydziai 150-250gr. Mikromasalas su ceburaske 1gr. Isvada- eseriai kimba.neisivaizduoju kaip gaudyt juos mikrikais, kur ieskot