giedriuzzz rašė:Kad nedideliuose upeliokuose su dviviete bus sunku tai aš žinau, vat BRIO ilgis 395cm, kiek radau tai ji trumpiausia iš dviviečių baidarių, tai manau gal visai ir nieko su ja būtų. Žvejyba iš jos būtų daugiau pasižaidimas vadinkim, kad nebūtų nuobodu plaukiot
Į kokius 300 eurų norėčiau tilpt

Uz tuos 300 Eur galeciau parduoti savo sit on top perception freedom angler
http://www.kayaksandpaddles.co.uk/canoe ... angler.htm Dar irkla nebloga padovanociau. Kajakas nenaujas - plaukiojau juo kokius 4 metus. Man su juo viena beda - as per sunkus su savo 130kg - per scuperius vanduo bega i vidu

Siaip nedidele beda - uzkemsu su spec kamsciais ir viskas OK. Plaukiociau su juo ir toliau, jei ne naujas zaisliukas - jackson kayaks kraken - ten keliamoji galia gal 230kg, tai sikna nebedreks daugiau. Tikiuosi fabai tures sezono pradziai.
Jei sis variantas nepatiks, pasiziuresk skelbiu.lt ten buna visokiu baidariu. Pagrinde dvivietes ir padroztos neblogai, bet galima uztikti ir idomiu dalykeliu. Rudeni pardavinejo RTM k largo zvejybini kajaka, kiek supratau, tai beveik naujas, kaina buvo apie 600Eur. Vienu zodziu neskubek labai, paklausyk kolegu ir nedaryk klaidu. Mano patarimas butu - tik SOT, ypac jei zvejosi upese, nes galima lengvai isokti ir vel isokti, jei netycia apvirsi - ne beda. Dvivietes nepirk, kiek domejausi is dvivieciu, kurios transformuojasi i vienvietes is dedikuotu zvejybiniu kajaku yra tik jackson tuna, bet ten jau ir kainu kategorija kita... Dar, gal butu verta pasiskambineti i kajaku sshopus, gal kokias nuolaidas pritaikytu nesezonu. Lietuvoje yra dvi parduotuves, kainu neraso, nusiunciau vienai gal 3 emailus, tai jokio atsakymo