Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #616513   Dziedas
 04 Kov 2015 14:32
Oliver rašė:Ar cia man vienam taip, kas karta reikia per naujo prisijungineti, tai yra vesti duomenis, nes ta busena kur prisiminti mano duomenis neveikia.. Prasau sutvarkyti
Jo .ir man ... :/nek
 #616542   aurimas22
 04 Kov 2015 16:18
Manau sena versija buvo daug geriau.Nes aš kaip su telefonu naršydavau tai buvo puikiai.Nes lengviau yra.Ir žinutes kaip yra tai iš kart paspaudi ir gali pažiūrėti paskutines.Ir matai kada žinute nauja buvo parašyta buvo kaip oranžine spalva nauja rodė o dabar sunkei bet priprasim kas kaip.
 #616558   Oliver
 04 Kov 2015 18:16
Aš tik norėčiau sužinoti kokiais tikslais buvo atnaujintas dizainas ? Juk cia ne meninku forumas, kad imantriu ikoneliu ar myrganciu sriftu reiketu, viskas remiasi manau paprastumu , koks ir buvo senasis dizainas, manau sažinga butu padaryti apklausa ir suzinoti daugumos nuomone pries ar uz pasikeitimus , o ne imti ir aktyvuoti su daugybe klaidu , nors pasiusk tu cia dabar
 #616560   Vytenisnl
 04 Kov 2015 18:35
Sveiki, šiek tiek pavargęs, tai rašysiu lakoniškai: skaitykit moderatorių pranešimus. Bus aiški PAGRĮSTA argumentacija, kodėl šių poreikių reikėjo. Trumpai, tai dėl google politikos ir saitosuderinamumo mobiliesiems įrenginiams.

Taip pat pagal statistiką išmaniųjų mobile+planšečių yra 20+% lankytojų. Opera mini naudojama 0,43% lankytojų.
 #616581   RastaMan
 04 Kov 2015 19:47
Turiu klausimą klausime :-D . Čia tik man taip ar visiem? Žodžiu neina padaryti "Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu", kiekvieną kart iš naujo ir peržiurėjus skelbimus sękantį kart prisijungus visus rodo kaip "nežiūrėtus" :shock: , tas labai nepatogu :(
 #616604   RoBass
 04 Kov 2015 21:01
Oliver rašė: manau sažinga butu padaryti apklausa ir suzinoti daugumos nuomone pries ar uz pasikeitimus
+1 :gutgut
P.S o ar neina sutvarkyti, ka ten tvarkote, bet palikti senaja versija?
 #616619   RoBass
 04 Kov 2015 21:59
Chebryte, sutvarkykit arba paaiskinkit, jei yra galimybe, kaip paciam pasidaryti, kad nereiketu po du kartus prisijungineti, nes tai tikrai besina...
 #616622   Oliver
 04 Kov 2015 22:05
Kas nori sugristi prie senojo stiliaus darykite taip:
Spauskite vartotojo valdymo pultas --> tada diskusiju lentos nustatymai --> Ir skiltyje mano diskusiju lentos stilius pasirinkite subsilver2 , bei isaugokite.
Naudoju chrome per sony z3, minejo jog bandyta taikyti mobiliesiems taciau krauna daug leciau, ir labai nepatogu, sugrizau iskarto prie senojo stiliaus
 #616624   RoBass
 04 Kov 2015 22:12
As jau vakar pasikeiciau i senaja versija, bet vis tiek reikia po du kartus prisijungineti...As su htc one, per naujaja versija buvau pasijunges, tai keliu funkciju nebuvo (nerode) ir ziauriai stabde rasant, sumaigai zodi ir lauki kol raides susidelios... :lol:
 #616625   Oliver
 04 Kov 2015 22:13
RoBass rašė:As jau vakar pasikeiciau i senaja versija, bet vis tiek reikia po du kartus prisijungineti...As su htc one, per naujaja versija buvau pasijunges, tai keliu funkciju nebuvo (nerode) ir ziauriai stabde rasant, sumaigai zodi ir lauki kol raides susidelios... :lol:
Tas prisijungimas kaskarta tikrai erzina..
 #616639   pensininkas
 04 Kov 2015 23:16
Man viskas ok su tuo pasijungimu.
As tik pasikeiciau I senaja versija
Nes nauja gaidys. Ir moderatoriu poziuris pajungt normaliai nefiguruojancia versija vietoj senos - nepagarba vartotojui. *PYP* *PYP* *PYP*
 #616654   Salokym
 05 Kov 2015 07:57
ssk rašė:Puiki tema ir viskas puikiai veikia. Nežinau kokią mikrobanginę reikia naudoti, kad stabdymas jaustųsi nuo temos :roll:
+++
Makufelyje tie stabdymai nebent. Šiaip visuotinai žinomas dalykas, kad naršyklės dabar ryja RAM kaip reikalas, tai jei su skaičiuotuvu bandai browsint, aišku, kad problema bus. Pats puslapio užkrovimo greitis nė kiek nepasikeitė.
 #616660   Tadunce
 05 Kov 2015 08:55
pensininkas rašė: Ir moderatoriu poziuris pajungt normaliai nefiguruojancia versija vietoj senos - nepagarba vartotojui
Naujoji tema pirmiausiai buvo mėginama moderatorių tarpe, ir galutiniame variante nei vienam nekilo tokių bėdų, apie kurias čia daug žmonių rašo - lėtas krovimas, automatinis nepasijungimas ir pan, todėl paleidus naują stilių ir buvo sukurta ši tema, kad žmonės išsakytų savo pastebėjimus ir juos būtų galima sutvarkyti.

O reikalavimas viską gauti tą pačią minutę yra forumo taisyklių ir moderatorių nepagarba.

Forumą prižiūri ir tvarko moderatorių ir administratorių komanda, tam skirdama savo laisvą laiką ir už tai negaudama jokio atlygio. Nepamirškite kad šie asmenys turi darbą, šeimą, taip pat mėgsta pažvejoti bei turi ir kitų laisvalaikio užsiėmimų. Tad būkite pakantūs ir atlaidūs, jei moderatoriai nespėja skubiai sureaguot į Jūsų prašymus ir pageidavimus ar iškilusias problemas.

Tai tik laikini nepatogumai, dėl patogesnio naršymo išmaniųjų įrenginių naudotojams, bei draugiškesnės aplinkos atnaujinimams. Moderatoriai juk perspėjo vartotojus dėl galimų sutrikimų, todėl dar kartą paprašysiu supratingumo.
 #616662   pensininkas
 05 Kov 2015 09:26
Tadunce rašė:O reikalavimas viską gauti tą pačią minutę yra forumo taisyklių ir moderatorių nepagarba.
Kaip byloja patarlė: nemoki fist - nereikia lyst. ::hai-bai taip kad tavo atsakymo čia mažiausiai reikia laukt, nes pats nei rauki situose reikaluose, nei prie bendro moderatorių darbo prisidedi, o jei ir prisidedi - tai vien košės priverdi :lol: Eilinį kartą turėjai progą patylėt, bet vėl nesugebėjai :mėlynvarla
 #616670   giedriuzzz
 05 Kov 2015 09:48
Dėl pastovaus prisijunginėjimo, tai turiu tokį pastebėjomą, beje su ta prblema susidūriau jau prieš kkį mėnesį.

Jeigu jungiuosi per kompą viskas būna normaliai, prijungia iš karto. Jungiantis per mobilų pasijungus wifi ir problemos nėra.
Bet vat naudojantis Tele2 pildyk internetu tai pastoviai reikia prisijunginėt. Naršant dažnai atjungia ir reikia vėl prisijungt suvedant savo duomenis. Su kitais forumais tos problemos nepastebėjau.
Kame čia problema nežinau :roll:

p.s. prie naujosios versijo jau baigiu iprast ir nieko joje blogo jau nematau ;-)
 #616677   vava
 05 Kov 2015 10:19
pensininkas, jei turi kazkokiu asmeniniu nuoskaudu ar pretenziju konkreciam forumieciui, tai su juo ir aiskinkis privaciai.
Cia nera tam skirta tema, kad isisenejusi pykti islietum.
 #616678   pensininkas
 05 Kov 2015 10:22
Aš tai neturiu, tiesiog pastebiu, kad tas forumietis vis kabinėjasi, rašinėja, nors nieko doro ir prasmingo neparašo. Turbūt per daug laisvo laiko turi?
 #616689   hipy
 05 Kov 2015 11:26
Salokym rašė:
ssk rašė:Puiki tema ir viskas puikiai veikia. Nežinau kokią mikrobanginę reikia naudoti, kad stabdymas jaustųsi nuo temos :roll:
+++
Makufelyje tie stabdymai nebent. Šiaip visuotinai žinomas dalykas, kad naršyklės dabar ryja RAM kaip reikalas, tai jei su skaičiuotuvu bandai browsint, aišku, kad problema bus. Pats puslapio užkrovimo greitis nė kiek nepasikeitė.
tai jei senoji versija su tuo paciu skaiciuotuvu vartos puikiai, o naujoji su uzstabdymais, manau, ne vien kalkuliatoriaus bedos cia... tuo labiau kad ir ta pati mikrobange ne paskutinis technikos klyksmas, bet, speju, ne zemiau statistikos vidurkio pagal pajeguma...
 #616698   sunnuva
 05 Kov 2015 11:51
hipy rašė:
Salokym rašė:
+++
tai jei senoji versija su tuo paciu skaiciuotuvu vartos puikiai, o naujoji su uzstabdymais, manau, ne vien kalkuliatoriaus bedos cia... tuo labiau kad ir ta pati mikrobange ne paskutinis technikos klyksmas, bet, speju, ne zemiau statistikos vidurkio pagal pajeguma...
Tai jeigu aš turiu seną anglim kūrenamą seleroną kuriame buvo winXP, ir mikrosoftui nutraukus jų palaikymą sugalvojau įsidėti win7 bet senukas fiziškai nepatempia, ar aš verkiu bilui geitsui ant peties, ar visgi naują kompą perku? Kaip ir su naujais žaidimais - arba perki naują vga, arba žaidi lieva grafika ir lagu. Kam nepatinka progresas gali grįžti prie žurnalų. Technologijų pasaulyje nėra vietos senukams.
 #616701   Vytenisnl
 05 Kov 2015 12:07
Užteks. Nereikia čia susipriešinti ar ieškoti pas ką technika lėva, o kas nesupranta kur usability bėdos.

Vertingas jūsų feedback`as ir pagal jį tobulinam. Tam ir pirmiausiai sau testavom, o po to paleidom viešai - kad bendrom jėgom atrastume gliukus ir juos susitvarkytumę. Buvo gerų pastebėjimų dėl meniu, nematytų žinučių. Dėl to paties greičio padarėme kelis patobulinimus, kas padės greičiau krautis.

Visgi turite suprasti, kad prioritetas nebus senų įrenginių palaikymas, kurie sudaro 0,48% viso mėnesinio lankytojų srauto. Nes dėl jūsų patogumo, mielieji, kentėjo 20% lankytojų. Tad laukiu konstruktyvios kritikos, tačiau tikrai nesiruošiame atstatyti senosios versijos kaip pagrindinės. To nedarysime, nes:
1) Google`ui tai nepatinka
2) jei tarp google mob. paieškos mes būsime pašalinti (kas grėsė nedarant šių pakeitimų) - nebūsime didžiausias forumas
3) biudžetas yra juokingas. 300 Lt. Už jį nupirkome temą, jau dedikavau savo programerio 10val. fiksams ir pats skyriau 8 val.. Kas susipažinę su IT įkainiais uspras, kad čia labdara.

Laukiame toliau komentarų, ypač iš tų, kam nepavyksta prisijungti. Kokias naršykles naudojat, į kokį adresą einate, ką darote, koks interneto tiekėjas - viskas svarbu, kad išsiaiškintume jūsų bėdas
 #616706   hipy
 05 Kov 2015 12:18
jus tik rasyt ar ir skaityt mokat?
Intel(R)Core(TM)2DuoCPU.T5800@2.00GHz, NVIDIA.GeForce.9500M.GS, RAM4GB - nemanau kad butu jau anglim kurenami. be to ne apie super graju snekam, o apie elementaru browsinima... ~5 forumuose lankausi, tai fideris.lt po "perestroikos" pasidare nerealus stabdys, zt dabar irgi suletejo pastebimai, ne tiek kiek fideris, bet juntamai... jei jum puslapi krauna puse minutes, gal jus skirtumo nepastebit tarp 25 ir 30 sekundziu, bet man tarp akimirksnio ir poros sekundziu skirtumas akivaizdus.
 #616707   Oliver
 05 Kov 2015 12:19
Kodel per chrome tiek per telefona tiek per mobiluju reikia kaskarta is naujo prisijunginet, funkcija prisiminti vartotojo duomenis neveikia ! Tai yra neprijungia automatiskai
Paskutinį kartą redagavo 1 Oliver. Iš viso redaguota 5 kartus.
 #616710   Tadunce
 05 Kov 2015 12:22
Vytenisnl rašė: Kokias naršykles naudojat, į kokį adresą einate, ką darote, koks interneto tiekėjas - viskas svarbu, kad išsiaiškintume jūsų bėdas
Hipy, prieš kritikuojant apie skaitymą pirmiausia atsakyki į klausimus kuriuos aukščiau Tavęs Vytenis parašė.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė