lasisas tikslingai mikrodzigu?Aqua v. rašė:as gaudau
lasisas tikslingai mikrodzigu?Aqua v. rašė:as gaudau
Saugirdas rašė:Galbūt galėtų moderatoriai sukurti atskirą temą minėtam žūklės būdui?
Po video parasyta:Aqua v. rašė:Pirmoj daly Megabass spinu kur gaudo, atrodo toki Vienam gale kablys salone ziurejau (bet cia ne tiksliai, tik asociacija). Kaip tik slakiams ziema nedidziausiose upese 'priskyrem', tik ilgis gal kiek mazokas (mano skoniuj).
Pitercas su chebramalaciai, tik mano akim kiek dominuoja starkine-lydekine-eserine patirtis (iskaitant koto pasirinkima, bet ne tik...),
del to kotas daznai iki rankenos sulinkes, traukiama vos ne dviem rankom uz valo... Bet vistiek, ypac kai zuvys 'sviezios', imite.
Rankena l. panasi pasirode...Kleckas1978 rašė:...Po video parasyta:
Si karta naudoja Major Craft Finetail 622L 2 - 10 г и Graphiteleader Aspro GAPS 702ML 3-14.
na lupa jis zuvi visada su jega - tai labai aktualu varzybose kai reikai taupyti laika ir reikia istraukti kuo daugiau zuvies - kuo daugiau metimu tuo daugiau galimu kibimu + greitai istraukiant mano poziuriu kitos zuvys maziau isbaidomos....
vava, apie tioga masciau irgi, kaip tik acija matau zuklyje, taciau ilgis 2,34m nors gaudysiu ir nuo kranto gal reiktu orentuotis i jaAqua v. rašė:Tioga 0,5-5,5g,
man liaunesnio dar niekad neuzsinorejo.
Siaip 5gr galvakablis - anei jokio cia ekstrymo, net ir su Alivio ML sensitive galima dzigaut, net su senuku, kuris iki 21gr.
jei jau zadi taupyt, va tau laime.. ;)Tošis rašė:Na kuris man spec zvejas patars? Turiu ul , bet jis ne eseriui ir ne starkiukui , reikia mikro dzigo kiek suprantu nes su tuo jautrumo truksta ir pravedimas ne tas... Gaudyciau eserius gal dar kokiu starkiu paieskociau. Svoriai nedideli, lb negztu nusiplonint visur, max naudojamas svinas iki 8g. Zvejoju del malonumo tai gerai pataupau ir imu rimta daigta ,kad apsipatenkint
Eiciau pas prekeivius, bet nei vienu nepasitikiu, pudrina jie ten savo... Galvoju apie Tict Sram UTR , o gal koki Graphiteleader ar Varivas. Noriu grazios , jaurios su grazia figura japones
Aiko izabela tiesa iki 6g sitasOliver rašė:Zodziu paciupinejau bluebirda, nelabai patiko man jis, o tiogos niekur nerandu.. Gal dar kokiu mikrojigu iki 7g pasiulytumet? ar reiks dauzyt taupykle ir pasiimti calzante...