va ką taip ant greitųjų randu:
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Sveikas Andriau2013, gal man galėtum padėti RC klausimu. Mano hobis laivų modelių konstravimas, bet apie RC nenusimanau, tačiau turiu jau senai supirktas detales ir neskiriu kur ten greičio reugliatorius, o kuris servo mechanizmas ir t.t.Taigi mano antras Hobis yra radio bangomis valdomi modeliai..Ne MaXIminiai:)
Yrazet rašė:Kovos menai. Gal yra bendraminciu?
vava, cia is nuotraukos perpiesta ir paskui isdeginta. Tikrai merginai labai jau ilgai butu reikeje taip guleti, pavargusi butuvava rašė:kas pozavo??
Reiktų dar su proporcijom padirbėt, nes merginos liemuo dabar tokios pat apimties kaip ir šlaunis.Rapala rašė:paskutinis darbasTai vadinama Pirografija, atvaizdas piestuku nupiesiamas ant medines ruosinio lenteles, tada isdeginiamas specialiu tam skirtu aparatu (pirografu) ir aplakuojamas, puikiai dera namuose ant sienu:)
užtat kriūtinė gerų proporcijų..Salokym rašė: Reiktų dar su proporcijom padirbėt, nes merginos liemuo dabar tokios pat apimties kaip ir šlaunis.![]()
tai gali buti bet cia jau ne as su proporcijom nepataikau tokiu atveju :D