Gali gal placiau apie vata?scorpium1 rašė:Savaitgali bandysiu manu tesla("boltuske") su cesnaku,rudeni lb gerai dirbo Nery,dar vatos siek tiek idesiu..ziobriai ir motinines kuojos visos mano bus

Upe saukia visada, bet vo lemiama zingsni zengi kai "kazkas" paraso eina zuvis chebra:Dscorpium1 rašė:O as tai prie ko,cia ne as,cia senoviniai instinktai jus visus prie upes veda!Nei uodegos jums visiems!
O šitą kas rašė:scorpium1 rašė:O as tai prie ko,cia ne as,cia senoviniai instinktai jus visus prie upes veda!Nei uodegos jums visiems!
upinis rašė:O šitą kas rašė:scorpium1 rašė:O as tai prie ko,cia ne as,cia senoviniai instinktai jus visus prie upes veda!Nei uodegos jums visiems!
"Tikejausi trupuciuka padraznilintiMatau,pavyko
![]()
Kur - nesakysiu,nors pjaukit"
O dar šitą:
"Pala,as dar ir fotkes kada imesiu"
O dabar jis kaip Prezidentė sako, "ne prieko".
A-ja-jai![]()
Aš jau beveik susinervijau, bu žmona iš Klaipėdos rūkytą karšį lauktuvių man parvežė ir su tokia keista šypsenėle klausia: "o tu ką pagavai?"
Na koks as generolas,zvalgas as:-) Sekmadieni butinai i zvalgyba varysiu paryciais,gal pavyks paimti koki kila-kita ikaitu:-D:-Dlibaranaus rašė:Jei ne cia, tai prie upes 3 pasaulinis savaitgali nusimato:D generolai scorpai ar isbegsite savaitgali i aikstele:DD?