p.s.: scorpium1, neperlipk per normatyvus (ir išmierų neužmiršk :D)

Upe svari ir pasiruosusia naudojimui:-) Rapolai visada ziuriu i tai,is tu sapalioku tik 2 paimti kiti keliavo paaugti,tikrai smulkme ne dusinu;-) Ne zuve gaudau,o adrenalina:-D Nu gal tik truputi zuveRapolas rašė:Antakalnio rajone Neryje ledų jau nėra, rytoj (gal net ir šiandien) upė bus pats "gazas" testams
p.s.: scorpium1, neperlipk per normatyvus (ir išmierų neužmiršk :D)![]()
Feederiu ar plude? Ir ka stvere is masalu geriausia? Dzika?scorpium1 rašė:Naujenos is Neries: Pagauta ~4kg - 1 ziobris,1 strepetis,1 sapalas,DAUG geru kuoju(150-300 gr).Zuve kimba![]()
Pikeriokai,seryklos,geriausia jama perlovke,bet ziobriuks susigunde 2 dzikais.Bandziau blyna,kukuruza,motyliu - nieko gero.libaranaus rašė:Feederiu ar plude? Ir ka stvere is masalu geriausia? Dzika?scorpium1 rašė:Naujenos is Neries: Pagauta ~4kg - 1 ziobris,1 strepetis,1 sapalas,DAUG geru kuoju(150-300 gr).Zuve kimba![]()
kaip ruoši perlovkę? 1 mauni?scorpium1 rašė:Pikeriokai,seryklos,geriausia jama perlovke,bet ziobriuks susigunde 2 dzikais.Bandziau blyna,kukuruza,motyliu - nieko gero.libaranaus rašė:Feederiu ar plude? Ir ka stvere is masalu geriausia? Dzika?scorpium1 rašė:Naujenos is Neries: Pagauta ~4kg - 1 ziobris,1 strepetis,1 sapalas,DAUG geru kuoju(150-300 gr).Zuve kimba![]()
Maunu visada tik viena,ruosiu labai paprastai: kokius 3-4 didelius saukstus kruopu uzpilu termose verdanciu vandenuku ir palieku mzd ~2 val. arba truputi maziau.Pries tai galima termosiuka dar papildomai prasildyti 5 min.Kartais idedu maza sauksteli vanilinio cukraus arba medaus.Vsio.:-)EDVD rašė:
kaip ruoši perlovkę? 1 mauni?
a daug seri ? ar tik seryklom permetant ? mane nervas irgi sueme // tik salta biski gal dar, vienam liudna bus :D , arba pofik antakalnij nueisiu prie vamzdziuo i duobe, tai masinos nereiks, nekibs tai greit draugu atsirasscorpium1 rašė:Maunu visada tik viena,ruosiu labai paprastai: kokius 3-4 didelius saukstus kruopu uzpilu termose verdanciu vandenuku ir palieku mzd ~2 val. arba truputi maziau.Pries tai galima termosiuka dar papildomai prasildyti 5 min.Kartais idedu maza sauksteli vanilinio cukraus arba medaus.Vsio.:-)EDVD rašė:
kaip ruoši perlovkę? 1 mauni?
uz zvejiba pludine? nesamone, nebent sapalu nelegalu prilupe buvo.Maniakas rašė:Turbut dviem po 600eur. baudos buvo mazaiEvaldas Z rašė:Negaude, buvau siandien nuejes paziuret.
Bet balansyro kilnojimo stiliu kaikas tai isskirtini turi
Tik seryklom,plius karts nuo karto dar perlovkes lb nedaug metau..hoples rašė:
a daug seri ? ar tik seryklom permetant ? mane nervas irgi sueme // tik salta biski gal dar, vienam liudna bus :D , arba pofik antakalnij nueisiu prie vamzdziuo i duobe, tai masinos nereiks, nekibs tai greit draugu atsiras)))
Ne scorpai as apie ant balansyro "uzkibusias" kuojasandzej1984 rašė:uz zvejiba pludine? nesamone, nebent sapalu nelegalu prilupe buvo.Maniakas rašė:Turbut dviem po 600eur. baudos buvo mazaiEvaldas Z rašė:Negaude, buvau siandien nuejes paziuret.
Bet balansyro kilnojimo stiliu kaikas tai isskirtini turi