Man kai vobleris nedirba, visada padeda tik tvicas :D
man tai forumo pardavimu skyrelis...Arturijus rašė:Man kai vobleris nedirba, visada padeda tik tvicas :D
man tai forumo pardavimu skyrelis...Arturijus rašė:Man kai vobleris nedirba, visada padeda tik tvicas :D
SauliusM rašė:man tai forumo pardavimu skyrelis...Arturijus rašė:Man kai vobleris nedirba, visada padeda tik tvicas :D
o prasme kokia mazochizmu uzsiiminet?Arturijus rašė:..ir neveikiancia vobla prasnekintum atatinkamai tampydamas.
kur pirkotEvaldas Z rašė:Kazkaip nejuciom priglaudziau pabandymuiIki siol skestanciu nelabai ir naudojau, bet kai pabandziau rigge flat 50 s, tai ne tokie ir baisus tie sinking'ai pasirode. Bandysiu ir sita eseriui itvicint
kokiam kelme palikai ?jeigu negilu gal istrauksiuRapolas rašė:Aš Alexandra's 4vnt prieš gerus metus Trituruse buvau pirkęs ,dabar tik du beturiu, vienas kelme liko, kitas- vietoj auskaro "liežuvyje"
Pas shpikulentusPIKE rašė:kur pirkot ?
Jo pasvajokitTadunce rašė:Galiu porą taškų duot kur du vienodi orbitai palikti kelmuose. Tik pasakyk kai važiuosi, noriu bent jau reginį apturėt bežiūrint Tavo bandymus![]()
bandysim ir ta orbita isjudintDaliusM rašė:Isskyrus gal orbit 110 pirmam stulpelyje visos kovines spalvikes, as to spalvinimo orbita niekam neisjudinu... Rudra sita irgi noriai valgo, nors tiesa is turimu rudru kazkaip ja naudoju reciausiai..