Aš saviškį AVS 90MLF2 visą savaitę "mūčinau"- likau labai patenkintas. Iš iki šiol turėtų- pats smagiausias kotasairis rašė:... pats tas ko reikejo...

P.S. Spiningo "sąskaitoj" jau 17 lydekų...

tai pas tave naujasnio modelio nei manoXrapas rašė:Aš saviškį AVS 90MLF2 visą savaitę "mūčinau"- likau labai patenkintas. Iš iki šiol turėtų- pats smagiausias kotasairis rašė:... pats tas ko reikejo....
P.S. Spiningo "sąskaitoj" jau 17 lydekų...![]()
Suiram, tokios klasės spiningams atidaryta speciali tema:Suiram rašė:...noriu spiningo masalams nuo 3g iki 10g, blizgutems, sukrems, ir vobleriukams...
O ka pasakytumet apie toki pirmaji spininga? Nusizhiurejau "Powermesh 10-35gr 2.4m Daiwa". Bet dar abejoju, ar imti 2.4, ar 2.7.. Ish valties nezhvejosiu, zhvejyba vyks nuo kranto. Ar tokiu atveju tikrai reiktu rinktis 2.7 metru, ar didelis skirtumas butu ish tu 30cm papildomu, ar vistik kaip pradedanchiajam, dar nemokanchiam gerai elgtis su spiningu, uzhtektu ir 2.4m.?bobis rašė:Užteks.
Didelis ACHIU, senuk, Gintasai, Xrapai. Dar norejau paklaust - lydekinius pavadelius (na volframiniai, ir visi kiti) - ar leidzhiat juos per virshutini zhiedeli, t.y. susukat priesh mesdami, ar pavadeli (visa) su blizgute paliekate ishorej? Klausiu tam, nes kazhkaip atrodo, kad zhiedukam nelabai gerai butu dali jo susukt, dali palikt...senuks rašė:Nu konėčno reik prispausti piršteliu,kitaip tava blizgi voliosis ant žemėsIts easy boy,viskas tas pac,kaip ant tavosios,kur karosus gaudei,tik spiniginė ritė,dažnumoj skaitoma su priekiniu stabdžiu.Sekmės
As del lamiglass TBS96Ti koki menesi masciauniuxa rašė:Cia uz 400Lt, kaip zmogus norejo? Pasakykit kur uz tokia kaina Avidas guli ir as viena nusipirksiu... O seip man Lamiglaso titanas dar smagesnis pasirode, teko pametyti ir padzigauti siek tiek- fantastinis kotelis, va tik kaina netoli pusantro tukstantelio vartosi...ruginukas rašė:manau tik Avid AVS86MHF2 ilgis 259 cm, 10-28 g
parduotuvej gali pasirodyt kiek kietokas, bet po apkrova bus puikus ...
su Larus ner ko lygint, geriau imt is kart gera kota, nes paskui po kiek laiko gali tekt gailetis