C raide pries skaicius reiskia kad rites mechanizmas (dantraciai - galine dalis) yra nuo smulkesnes ir silpnesnes rites + uzdetas rotorius su bugnu nuo didesnios 2000 rites (automatiskai pas sita rite resursas bus mazesnis net nei pas normalia 1000)Mūza rašė:dabar ziuriu kad ir senasis yra c2000s , visgi gal apsviesi kuo gali skirtis nuo 2500fa ? aisku si didesne gal kazkiek bus ir sunkesne , o ta c2000s lengvesne , bet kad abieju svoriai tinkami man, tik seklus bugnas butu man i naudaSaugirdas rašė:As mieliau pasiimciau senaji, mam prie koto spalvos geriau tiktu.
Turbut nereikia pasakoti, kad 1000 rites resursas naudojant tokius pat masalus lyginant su 2000-2500 rite bus kurkas mazesnis, del to kad dantraciai smulkesni ir t.t.
Pas drauga senasis 1000 rareniumas po 1 metu naudojimo savaitgaliais pagrinde upetakiam UL-L mano akimis ziurint jau buvo iskleres ir dantraciai labai jautesi per rankenele + dirbo su triuksmu (zmogus po metu laiko pirko kita rite - biomasteri).
1000 rareniumo korpusas (c2000s tame tarpe) mano manymu yra tinkamas tik tikram UL kur yra pastoviai tikrai l.mazos apkrovos.
2500 (pilnavertis 2000 ar 3000) dydis bus kurkas universalesnis ir tiks drasiai UL-L ir reikalui esant ir ML kotui (ypac jei tau tinka sitos rites svoris geriau imti 2500 nei 1000).
+ jo resursas zvejojant UL bus tikrai Zymiai-juntamai ilgesnis nei 1000 ar c2000 (kurios yra tikrai silpnos rites)