Tikra teisybė, kad kaip Tele Lotogdeivis rašė:na cia toks zaidimas - kartais tu laimi, o kartais tave laimi...

Tiesa, man ir dabar pakeliui multikas iš JP, per EMS. Ir kaip tyčia muitinėj

Jei neima žuvys- ima žvejai.
Tikra teisybė, kad kaip Tele Lotogdeivis rašė:na cia toks zaidimas - kartais tu laimi, o kartais tave laimi...
mano prieš kelias dienas irgi buvo muitinės, bet jau atkeliavo į namus, tik kad pats namo dar negrįžauedmundaxx rašė:Tikra teisybė, kad kaip Tele Lotogdeivis rašė:na cia toks zaidimas - kartais tu laimi, o kartais tave laimi...![]()
Tiesa, man ir dabar pakeliui multikas iš JP, per EMS. Ir kaip tyčia muitinėj
Drysčiau sutiktiDaugirdas rašė:O jums neatrodo kad jau per daug gudručių atsirado norinčių ant svetimo B... į rojų nujot? Maždaug nebelygis mokėt normalią pilną kainą su PVM ir jei reikia importo mokesčiais, nes gi galima apeit. Ir kai atsiranda visokių simfonijų (čia apskritai, toli gražu ne vien apie žūklės reikmenis) kurie per gavarilką rėkia kaip lengva api..ist muitinę, nemokėt PVM ir t.t. tai natūralu kad ateina laikas kaip į šitus "bajeriukus" pradedama žiūrėt rimčiau. Juk juokinga kai masiškai pradeda keliaut daiktai, kurių rinkos vertė kokį 5-10 ar net daugiau kartų didesnė nei deklaruojama. Ne veltui saikas laikomas dorybe
Daugirdas rašė:...Ne veltui saikas laikomas dorybe
japanOliver rašė:is kur dazniausiai siunciates masalus?
ebay.comOliver rašė:konkreciai parduotuves gali nurodyti url adresus
Accepted payment methodsemsas rašė:iš aliexpress kas pirkęs, gal gali pasakyti ar paypal'u galima atsiskaityti? ar ten vis tik individualiai prie kiekvieno skelbimo ieškoti apmokėjimo būdų, kiek ieškojau tai paypalo nei su žiburiu neradau :/
Apmaudu, tačiau Paypal negalima atsiskaityt, laimei, man tiko Visa Virtuon.emsas rašė:iš aliexpress kas pirkęs, gal gali pasakyti ar paypal'u galima atsiskaityti? ar ten vis tik individualiai prie kiekvieno skelbimo ieškoti apmokėjimo būdų, kiek ieškojau tai paypalo nei su žiburiu neradau :/
vis dar ieskau kompanijosMartiz rašė:Gal kas planuojat daryt uzsakyma is tacklewarehouse'o? prisijungciau
gerai butu is Klaipedos
Speju kad ilgai ieskosi, nes kiek pamenu jie i LT nesiuncia, nebent kas pasikeite...Martiz rašė:vis dar ieskau kompanijosMartiz rašė:Gal kas planuojat daryt uzsakyma is tacklewarehouse'o? prisijungciau
gerai butu is Klaipedos
Paieskok forume, kazkas buvo parases atsakyma i uzklausima kodel i LT nesiuncia... Man neaktualu (man siuncia), tik pamenu kad apie tai buvo diskusija...Martiz rašė:o tai kame reikalas? Latviam siuncia, mum ne....
tracking numerį pamėgink įrašyt post.lt svetainėje, jei jau iš Amerikos pajudėjo siuntinys, ten tikrai rašys.kernius1 rašė:Sveiki, užsisakiau ritę iš japonų per ebay. Pardavėjas turi 1200 feedbacko taškų , 100 % teigiami, gavau laišką, kad išsiųsta, bet pagal trackicing kodą nerodo jokios info. Užsakiau vasario 28 dieną, tai nežinau ar čia taip normalu? Diena vėliau dar užsisakiau afw vielos iš amerikos, apie tą irgi jokios info, tai gal čia pas mane kas nors negerai. Ar be reikalo aš čia panikuoju?