Realiai visi mano pagauti keliauja atgal.
kiek esu pagavęs, tai nė vieno nesu pasiėmęs.
Kažko labai norisi,kad jų padaugėtų mūsų upėse. 

Būtų ir daugiau tokių "kvailelių"Ovidijus rašė:Nu malonu matyti,kad ne aš vienas toks kvailelis esu, kuris paleidžia.![]()
Kazach rašė:Būtų ir daugiau tokių "kvailelių"Ovidijus rašė:Nu malonu matyti,kad ne aš vienas toks kvailelis esu, kuris paleidžia.![]()
jei pagaut pavyktų..
Jei neklystu tokiu ir siaip imt nelabai galima:):):) nelabai cia 65 cm bus:):)Ovidijus rašė:Nu malonu matyti,kad ne aš vienas toks kvailelis esu, kuris paleidžia.![]()
ta pati parasyt norejau... Kiek maciau cia pagautu siemet nuotrauku, tai berods vienintelis Donio legalus buvo.samas235 rašė:Jei neklystu tokiu ir siaip imt nelabai galima:):):) nelabai cia 65 cm bus:):)Ovidijus rašė:Nu malonu matyti,kad ne aš vienas toks kvailelis esu, kuris paleidžia.![]()
Siemet su dydziais prastai:( nepadeda net vobleriu didinimas. bet nors kibimuSauliusM rašė:ta pati parasyt norejau... Kiek maciau cia pagautu siemet nuotrauku, tai berods vienintelis Donio legalus buvo.samas235 rašė:Jei neklystu tokiu ir siaip imt nelabai galima:):):) nelabai cia 65 cm bus:):)Ovidijus rašė:Nu malonu matyti,kad ne aš vienas toks kvailelis esu, kuris paleidžia.![]()
Pirmoje nuotraukoje 68cmsamas235 rašė:Jei neklystu tokiu ir siaip imt nelabai galima:):):) nelabai cia 65 cm bus:):)Ovidijus rašė:Nu malonu matyti,kad ne aš vienas toks kvailelis esu, kuris paleidžia.![]()
Prasta apsauga, net jei didelės baudos neatbaido. Baudos taisyklėse, niekam neįdomios, todėl ir smaugia kas ką nori...Ovidijus rašė:Aš susidariau tokią nuomonę iš kitų žvejų kalbų, kad bent jau žemaitijoj vyksta masinis šlakių ,,smaugimas" ir visiems dzin kokios baudos ir pan...![]()
Oj prasta dar mūsų žvejų kultūra. Tempia viską, ką pagauna ant stalo, nesvarbu reikia ar nereikia...
![]()
Ovidijus rašė:..... O moderatorių nebijau. Tegul skiria jei nori bausmę. Mano nuomonės jie nepakeis...