Agis rašė:Gal, taciau mano manymu musisku zuvu laikymas akvariume labiau panasus ne i laikyma, o i kankinima.Kambario temperaturoje vargsta samukas

...
Nu nepasakyčiau, kad šamukas vargsta kambario temperatūroj... Gaila, nemoku nuotraukų įdėt, parodyčiau, koks jis pas mane suvargęs buvo

Toks suvargęs, kad teko net paleist, bo ėdė tiek, kad labai greitai nebetilpo akvariume

. Arba Ispanijoj, irgi nuo suvargimo dėl karščio užauga toookie monstrai? Nu, manasis dar koncertus naktim keldavo, jei mailiaus įleisdavau.
Esu laikęs vėgėlikę (ir ne vieną). Labiausiai baiminaus, kad vasarą ji nugaiš, nes neės. Prisiskaitęs buvau apie „užmigimus“ vasarai

Nežinau, kaip Nemune, pas mane akvariume ėdė ir vasarą, ir žiemą. Irgi išpampdavo kaip erkė nuo naktinių sliekų

Na, dar laikiau lydekiuką. Nusibodo šert gyva žuvim, tai sakau, įpratinsiu prie šaldytos. Išpjoviau file, pririšau prie siūlo už galo-sakau, kai griebs-nusitrauks ir suės. Griebt tai griebė, bet nenutrūko. Tai tas lydekiuks kai šuo-plaukia atbulas, lanku išsirietęs, ir dar purto galvą... Tik urzgimo negirdėt

Paaugus vėl-teko vežt paleist.
Tik su šapalu liūdnai baigės. Tas šokinėt mėgo, užsimušė, vargšas, kai akvariumą stiklu pridengiau...

Daba nieko nebelaikau.