Kokiam Lietuvos kraste? Kaip upe? Kaip vanduo?robkam rašė:Atidariau ir as sezona, du nedidukai upetakiukai plaukioja toliau, ir vienas rimtas smugis, bet nepasikirto...
Kokiam Lietuvos kraste? Kaip upe? Kaip vanduo?robkam rašė:Atidariau ir as sezona, du nedidukai upetakiukai plaukioja toliau, ir vienas rimtas smugis, bet nepasikirto...
O kas cia sukele juoko doze???waiduoklis rašė:vos neuzdusau is juoko :D
Vobleris, lenkiskas, ranku darbo, gamintojas Pracownia RoztoczeSymphonia rašė:kas per vobleris?robkam rašė:Atidariau ir as sezona, du nedidukai upetakiukai plaukioja toliau, ir vienas rimtas smugis, bet nepasikirto...
Netoli vilniaus, vando visiskai normalus tam ruozui...dinderis rašė:Kokiam Lietuvos kraste? Kaip upe? Kaip vanduo?robkam rašė:Atidariau ir as sezona, du nedidukai upetakiukai plaukioja toliau, ir vienas rimtas smugis, bet nepasikirto...
gramatura prajuokino, o foto nuzude.krioklis rašė:O kas cia sukele juoko doze???waiduoklis rašė:vos neuzdusau is juoko :D
Atsiprašau apie kokius durnus klausimus mes kalbame, kai pas jus pareigos stalius ?Saugirdas rašė:Spekit, kas cia tokibdurna klausima uzdave?
Nelabai ir sunku. Ikrai pas žmogų makufely vietoj smegenų.Saugirdas rašė:Spekit, kas cia tokibdurna klausima uzdave?
Symphonia rašė:Visgi susigundžiau ir užsisakiau Palms Pinwheel PAGS-63
Mano profesija staliu, o pareigos visai kitos.Pinwheel rašė:Atsiprašau apie kokius durnus klausimus mes kalbame, kai pas jus pareigos stalius ?Saugirdas rašė:Spekit, kas cia tokibdurna klausima uzdave?
Kodėl? Tinkamu laiku ir tinkamoj vietoj visai jis gaudomasJustasM rašė:...nurasiau kaip nebegaudoma upeli...
Sekmadienį žuvavom su bičiuliu. Pamatėm stovintį ir medžiojantį margių. Jis du kartus praleido mano traukiamą vobleruką- tik palydi kelis sprindžius ir atgal į budėjimą. Draugas padavė sukrę- iš pirmo pravedimo sukrė atsidūrė margiaus žaptuosezvejysmegejas rašė:Vasarą tai viskas tvarkoj su juo. O žiemą aš nemokuAr ant sukrių žiemą įmanoma pagauti? Ar tik labai piktą piktą piktą upėtakį? :D
"Ciklintis" iš esmės nėra gerai. Vobleris, sukrė, vartiklė, guma ir t.t. - kiekvienas masalas, nesvarbu koks mėnuo turi savo vietą ir laiką. Lygiai taip pat svarbus konkretaus masalo pažinimas ir mokėjimas panaudoti geriausias jo savybes.zvejysmegejas rašė:Nu va, o aš prisiskaičiau, kad žiemą jie nepuola ant agresyviai dirbančių masalų (sukrių) ir pradėjau ciklintis ant voblerių.