tai ir sakau ,kad tada masalas beveik nejauciamasedmundaxx rašė:Tai faktas, kad turi greičiau pasroviui traukt negu srovė teka.

tai ir sakau ,kad tada masalas beveik nejauciamasedmundaxx rašė:Tai faktas, kad turi greičiau pasroviui traukt negu srovė teka.
rigge tiek 56, tiek 70 reikalingas tviča silpnesnis, stipresnis ne tiek svarbu. Jis gi minoškė, tad tolygus vedimas jiems nei šis nei tas.Rimas27 rašė:klausykit-o rigge 56 ir 70 upeje( neris)koks pravedimas ? nes pvz sian pasroviui tempiant toks vaizdas, kad jei tempiu sroves greiciu tai tada nedirba..srove gan stiproka sianmetasi tiesiog puikiai ale vot ir plaukia kaip torpeda-greit ir be gailescio
![]()
visa darba sian apsieme salmo hornet ir duel quiet wave. foto dalyviai saugiai paleisti pauget.
Reikejo pridet, kad tu taip manaiaušrys rašė:rigge tiek 56, tiek 70 reikalingas tviča silpnesnis, stipresnis ne tiek svarbu. Jis gi minoškė, tad tolygus vedimas jiems nei šis nei tas.Rigge 56F, 840 spalvinimo mano salačių klasika Nery apie Vilnių, Kernavę.
reikalas tas, kad realiai galima šaukštu ir kotletus valgyt- alkanesnis nuo stalo nenueisi, bet... Sutinku, kad galima minėtais vobleriais ir be jokių trūkčiojimų žuvį suviliot, klausimas kokiame pravedime jie atsiskleidžia geriau- lygiame ar su patraukimais.Rapolas rašė:Rigge 70-tukas taip pat turi nuosavą darbą ir greičiau traukiant šiek-tiek skersai ir/ar prieš srovę taip pat kimba ant jų bejokio "tvičo"ir net tie patys salačiai puikiausiai ,kartais specialiai reikia pagreitint traukimą (kaip pvz. su salminiu thrillu).
O kas dėl "minoškės" formos ir nuosavo darbo, tai čia mitas, kad jiem reikalingas tvičas, o tolygus vedimas nei šis nei tas
Beje, minnow formos vobleriui galima padaryt tokį agresyvų (ir intensyvų) darbą ,kad nebetkokį pagaliuką dar rankose išlaikysi ;)
raso kad sp,bet pagal svori turi buti FVitolis rašė:Ne tau vienam vavančik tas LC geltonas 100 irgi nekaltas jau N sezonų. Turbūt, kad nelabai ans man patinka. Matinis, šiurkštokas toks. Būč ščipokas ir aš da pagalvoč ar jis sjedobnasvava rašė:tai kad "nepagyde". Kai gavau ta voblika dovanu, tai jis savo spalviskumu ir mirgejimu buvo labai panasus i tureta rigge, katras super gaudo. Bet taip jau gavosi, kad i vienus vartus jis gauna. Bent jau iki siol
Kai tuo tarpu lydekiukas toks pat -
Sveikos vietos nebelabai yr. su 100 LC pravedimai daug lėtesni ir ilgesni (na kai morzes abc. Du reti ir ilgoki patraukimai-pamušimai, pauze uztekyinai ilga ir po jos vienas ar du trumpuciai tik-tik ir vėl pauze. Bet pauzes pakankamai uzdelstas darau. Ans gi ir pauzės metu į šonelius makaruojas šiek tiek. Gal tas "klubų vartymas" aniems patinka
Nesiskundziu. Kimba. Bet kaip ir Dainius sakė, man irgi geriau patinka ir kibesni, tai 78 tukai. Panašiai kaip ir Pontunčikas Cablista105. Vienas (kislotnas) jau taip sužalotas, kad aina naaaa. O vat kitas- nekaltas. Va ir spalvinimas sako nesvarbu.
Kosadakų prieteliams infoLM66 rašė:apie kosadaka tik gerai arba niekoo ir kaina protinga
buna ir man taip , tik man nesinormalizuojaRimas27 rašė:kalbant apie yozuri l-minnow 44...nesuprantu kas su juo darosi-siandien meciau neryje, su stygos pavadeliu, tai buna kad sukasi ant vandens kaip propeleris partraukiant,likus maziau nei 7-8 metrai normalizuojasi ir pradeda plaukt kaip priklauso.. tiesa sakant nervyyyja :D:D:D kas ne taip te gali but?kabliukas uz stygos persimeta? pritraukus i matomumo ribas normalizuojasi ir nein suprast kas buvo :D
tvicinant ? ar ramiu pravedimu ? nesenai isigijau 110f -nespejau isbandyt :Dshelwius rašė:O dar dėl Kosadaka, tai ION 90f labai puikiai šįmet pasirodė, tiek starkius gaudant, tiek lydekas
ridge 56F - plaukiantis, ion xs 55 - skestantis. Ju darbas turi gerokai skirtis. Man ir ridge 56 jau SP vizualiai neryskiai dirba, bet kiti gaudo be jokio patampymo, ir upej pvz salaciukams visai tinka, as tiesa nesusilaikau nepatampes, bet tikiu kibtu ir be to...Rimas27 rašė:beje, zipbaits rigge 56f kopija - Kosadaka ION XS 55 verta grieko (lietuviskai nuodemes :D )? gal kas bande ? nes viens vyriokas skundzasi ,kad butent 55 dydzio jam nedirba ion'as , sako gal brokas pasitaike ar ka . kai kur reik pigesnio varianto :D:D kad neptunui ne tokios brangios dovanos butu :D
kur jus zvejojatRimas27 rašė:... kosadaku kabliai erzina- storumas -lyg traktoriams tampyt :D plonesnes vielos pas kitaicus nebuvo tuom kartu :D