Tas pats klausimas domintu kaip su Zemaitijos upeliais...ar neuztraukti ledu ? Dekui uz informacija.
Man tai ziema pagauti upetaki jau geraiJustasM rašė: ir 35cm apgauti upėtaki

Man tai ziema pagauti upetaki jau geraiJustasM rašė: ir 35cm apgauti upėtaki
Bet tavo klaida netokia baisi kaip mano. Penktadienį iš ryto aš buvau suplanavęs, kad važiuosiu šeštadienį ir sekmadienį pupėtakiaut. Bet penktadienio vakarą kažkodėl apsigalvojau- na vieną dieną reikia skirt šeimai. Tai tik šiandien iš ryto supratau, kad pramargalinau vieną dienąRastaMan rašė:Gal čia lankosi tas, kuris šiandien prie upės su tamsiai žalios spalvos Volvo universalu buvo atvažiavęs? Jei "ieškomasis" atsirastu, tai būtų įdomu sužinot kaip sekės![]()
Man šiandien du kibimai - abu vaikai. Suklydau šiandien ruožą ir upę pasirinkdamas, oj suklydau
nieks tau nesakys savo upeliu, ar jie butu aukstadvaryje, ar jie butu balbieriskyje... atsidarai www.maps.lt ir ziuri, ieskai, kur kokie upeliai teka, tada vaziuoji ir megini gaudyt.Povilas25 rašė:Svieki, noreciau pradet zvejot upetakius, daug visko prisiskaiciau tik va problema ta kad niekad ju nesu gaudes tik karta pries kokius 5 metus verknei teko gaudyt, noreciau kad patartumet kokiu upeliu apie trakus, aukstadvary, butu smagu uzsiimti sia zukle rimciau baisiai grazios jusu laimikiu nuotraukos, o man tik tokiu nuotrauku ir tereikia zuvies galiu sau leisti ir parduotuvei nusipirkti. Is anksto aciu jai kas pasiulys kokiu upeliu kur galima butu sia zuvi pagaudyt
Nu ir kuom netiko? Ar jau viskas isgaudyta... Aisku, kad neisgaudytaPovilas25 rašė:...verknei teko gaudyt,
Zvejot verta.Povilas25 rašė:viskas tiko, pasaka upe ir visai netoli manes butu, tik norejau pasidomet ar kas pernai, ar gal ir siemet jau bande zvejot verknej, nes kiek skaiciau forumuose visi seni atsiliepimai apie upe buvo, tai nzn ar dar verta joje butu zvejot ir tiketis pagauti savo pirmaji upetaki
O tai kam tokiu atveju dar patarinedami vardinat kokie vobleriukai tinka? taigi nuejai i bet kokia artimiausia zukles reikmenu parduotuve ir nusipirkai tris pacius pigiausius voblerukus- ir visos problemos del masalu issprestosArturijus rašė:looking4snow "Kimba jie ant visko" cia turbut daugiausia tiesos... turiu pazistama katras 20 shadu 5-6 parsiuntes is kitajaus uz berodz 10 baksu...