Ir koks ispudis po tu dvieju sezonu?SauliusM rašė: tavo ziniai, beveik 2 paskutinius sezonus lasisas atgaudziau su freams 3000 ja naudodamas dazniau nei sorona,
Tai kad Saulius si rudeni nebuvo pasikinkes lashiaus, tai negali pasakyt kaip kad AR bent jau kaip stabdis laiko ;)PelkiuSenis rašė:Ir koks ispudis po tu dvieju sezonu?SauliusM rašė: tavo ziniai, beveik 2 paskutinius sezonus lasisas atgaudziau su freams 3000 ja naudodamas dazniau nei sorona,
Bet tai kad svoris 280 reamso VS 289 stx40' tuko? Ar via lengvuma be svorio o delikatumo prasme turejai?SauliusM rašė:didziausia savo lasisa 21+ kg butent su freams 3000 ir issitraukiau. labai normali rite jei jos neprievartaut 30+gr masalais. aisku soronas 40 ar 4000 biomasteris galingesnes bus, bet sita uztat lengvute ir delikati. o galios turi tikrai nemazai. voblerinei zvejybai pilnai tinkantis daiktas.
nu lyginau as tuos dantracius pagrindinius pas excia - tai man labiau ten 3000-4000 viduriai ryobi standarto.SauliusM rašė:jei palygintum su kitais ryobi modeliais, nu kad ir pvz applause, tai suprastum, kad jinai tokia nera.DainiusM rašė:O gal ji yra 1000tine su 4000viduriais?
ir kad tai visgi 1000 vduriai 4000 dydyje.
paciupinei ir pirkt galima romadoj pavadinimu theory. tik pavadinimu ir skiriasi. bet ant M koto as visgi deciau 3000. galingumas 2500 ir 3000 zenkliai skiriasi sitam modeliui.Audimas rašė:Na ka apsisprendziau imsiu daiwa freams 2500 paskaiciau komentarus pagalvojau'kad norisi kazka is daiwu ismeginti. Dar dvejojau del dydzio ar 2500 ar 3000. Bet pavelkiavimui ir pametymui ant mano avido medium klases sueis ir 2500 dydis. Klausimas meskeres brolei kur nors vilniuje ar kaune galima toke ritele paciupineti? Ir is kur geriausei toki geri pirkti?
Dekui SauliauSauliusM rašė:paciupinei ir pirkt galima romadoj pavadinimu theory. tik pavadinimu ir skiriasi. bet ant M koto as visgi deciau 3000. galingumas 2500 ir 3000 zenkliai skiriasi sitam modeliui.Audimas rašė:Na ka apsisprendziau imsiu daiwa freams 2500 paskaiciau komentarus pagalvojau'kad norisi kazka is daiwu ismeginti. Dar dvejojau del dydzio ar 2500 ar 3000. Bet pavelkiavimui ir pametymui ant mano avido medium klases sueis ir 2500 dydis. Klausimas meskeres brolei kur nors vilniuje ar kaune galima toke ritele paciupineti? Ir is kur geriausei toki geri pirkti?
viewtopic.php?f=105&t=11520GeneroL rašė:Sveiki, Gal kas patartu kur butu galima isigyti shimano 12 ultegra 2500s geriau? nes is lietuvisku puslapiu pasirinkimas nekoks
Ačiu, mačiau, bet man bugnas pergilus, optimaliausias butu 2000S - 2500Skamstis rašė:viewtopic.php?f=105&t=11520GeneroL rašė:Sveiki, Gal kas patartu kur butu galima isigyti shimano 12 ultegra 2500s geriau? nes is lietuvisku puslapiu pasirinkimas nekoks
Nepaprasciau backinga pavyniot?GeneroL rašė:Ačiu, mačiau, bet man bugnas pergilus, optimaliausias butu 2000S - 2500Skamstis rašė:viewtopic.php?f=105&t=11520GeneroL rašė:Sveiki, Gal kas patartu kur butu galima isigyti shimano 12 ultegra 2500s geriau? nes is lietuvisku puslapiu pasirinkimas nekoksir nelabai randu ant lietuvos zemes;D
http://www.fromjapan.co.jp/ siulyciau pirkti is cia , pigiau nerasiGeneroL rašė:Moki pinigus ir vistiek turi dar kazka himicint kaskart, ir ne siaip pora metru paviniot o jau normaliai..
Kazkaip dar matyt nesuprato mano klausimo, Gal ka patartumet kur butu geriau isigyt ar kas kur pirke ir siuntesi, shimano 12 ultegra 2500s
Del to ir naudotis geriau tuo puslapiu kuri nurodziau ..GeneroL rašė:Ačiū ;) tai per google tai faktas bet gali uzsirauti nezinodamas is ko siunti:)