gal kas turi ziniu kaip su ledais nery ties jonava ir auksciau?
bent vakar buvo visiskai pilna upe ledusamas235 rašė:gal kas turi ziniu kaip su ledais nery ties jonava ir auksciau?

bent vakar buvo visiskai pilna upe ledusamas235 rašė:gal kas turi ziniu kaip su ledais nery ties jonava ir auksciau?
Blyn noretusi savaitgali kur nulekt, vobla iskist,gal kokia dubysa laisva....martiz-zz rašė:bent vakar buvo visiskai pilna upe ledusamas235 rašė:gal kas turi ziniu kaip su ledais nery ties jonava ir auksciau?
vakar pro zeimena vaziavau, visa svariai svari ir 100 % gaudoma.samas235 rašė:Blyn noretusi savaitgali kur nulekt, vobla iskist,gal kokia dubysa laisva....martiz-zz rašė:bent vakar buvo visiskai pilna upe ledusamas235 rašė:gal kas turi ziniu kaip su ledais nery ties jonava ir auksciau?
Tadu geriau ryt i nemuna pabandysiu, tikra margasone suviliot kol tarpudambiai dar laisvi...Slovak rašė:Sventoji irgi be luitu, vanduo pakiles ir totali kakava.
As irgi vakar viena su baltu viedru uzmaciau, greit nese muila is mano vietos, turbut lydekas ant gyvos gaude. O Sventoji jo.. vanduo pakiles normos ribose ir kakava, ledo beveik ner, tik suduko visokio tarpais panesa.Slovak rašė:terba paruosta buvo, masalas "tikrai" margasoniai skirtas buvo, cia atleiskit be priezasties ant zmogaus pavariau:)
greiciau jau veidas ne nuo laukiamu sveciu persisuko (vejas buvo svelnus, kaip mylincios merginos prisilietimai) , cia jau busiu tendencingas
jo joSauliusM rašė: vaziuoju namo gert arbatos
as pora zveju buvau sutikes. sake vakar viena slaki eme...TheStyl rašė:Buvom Nery, su kolega nieko neikirtom, tik senuku lasi isimti 7-8kg.
Vanduo poskaidris, zoles nesa, viena kita lyti praplukdo. Bet vejelis ispute galva konkreciai.
Zveju be senuko daugiau nesutikom
gal upe sumaisei jei tau minija gera pasirodeOvidijus rašė:Nu kur aš šnd buvau tai minija taip baisiai neatrodė. Vanduo per aukštas, bet masalus išmaudyt pavyko. Nieko nepagavau, bet ir nenusiminiau. Ryt vėl kilsiu i kelionę paupiu pasivaikščioti... Beja leidimo ir aš nepirkau, nes nė nežadu aš to šlakio imti...