Viršutinis MagSquad'as jau pirmoj žūklėj padovanojo gan gražų, 3,2kg lydekioką 

Čia Riggegiedrius777 rašė:Orbita tigrini toki turiu tik SP 80
Khamsinas 7cm šito spalvinimo man užpraitą sezoną Nemune lb gerai atidirbo, bet pastebėjau, kad labiau veikė šviesiomis (ir net saulėtomis) dienomis, tik aš sunkesnius ir didesnius Owner kabliukus užsidėjęs ant jo ;)giedrius777 rašė:Siandien isigijau dar 2 zaisliukus... Gal galetumet pakomentuoti ar tiks zuklei Nemune, nes tokius zveris pirkau pirma karta.
prašom plačiau apie skaidrius,Rapolas rašė:Nu dar ir skaidrius nekurie ima ir naudoja atitinkamu metu
Nu čia dar reiktų papildyt, kad plėšrūnai retai atakuoja "grobį" žiūrėdami į (prieš :D)saulęEvaldas Z rašė:Skirtumas tarp nepermatomo ir daugiau ar maziau permatomo yra dar ir tas, jog ziurint i juos "pries sviesa" (saule), nepermatomas, priklausomai nuo spalvos, gali atrodyt juodas arba beveik juodas, o ghost'a vistiek matom spalvota. Va, kaiptik ziuriu i du tokius "pries langa". Na, dar gerai butu zinot, kaip juos zuvys mato...
Ir man tokiomis sąlygomis patinka spindintysshelwius rašė:Man dar labai patinka saulėtomis dienomis naudoti blizgius, ale veidrodinius voblikus
UpinisRapolas rašė:nukoviau Orbitą vistiek per pietus![]()