na gerai, bet vistiek spiningas bailiams, o UL tai is viso myzniu myzniams 

mane irgi domina tik vilniujAloyzas66 rašė:Gal kas Panevėžyje turite ir galite leisti apžiūrėti Tict Ralgo spiningą. Planuoju pirkti, tai kažkaip norėtusi rankoje prieš tai palaikyti (kažkiek dėl rankenos patogumo bijau)
Ačiū. Aloyzas
Pala, ar man atrodo ar tu lyginai testavai Favorite su kazkokiais brangesniais zenkliai variantais.Rapolas rašė:Nu man irgi būtų įdomu ,bet vargu ar kas ryšis pateikinėt savo patirtį, kai taip intensyviai brukamos gamintojų tiesos "manualuose"
Domina tiek su iklijuotomis ir neiklijuotomis, ziurint kainos ir kokybes santykis. Bei siek tiek galgalingesni, apie 10g.Airis rašė:Jei domina su iklijuota galune, tai salmo tioga iki 5g lengvesniems masalams ir tioga iki 8g, bei favorite exclusive iki 6g sunkesniems masalams,
tikrai neblogi kotai.
Nu aš buvau pasiskolinęs Favoritą Professional'ą ,kad palygint pvz. su Finezza, bet galiausiai įsigijau Tailwalk Ajist TZ. Nu bet tai jau niekaip neokonominė klasė ;)PelkiuSenis rašė: Pala, ar man atrodo ar tu lyginai testavai Favorite su kazkokiais brangesniais zenkliai variantais.![]()
Turiu Tict inbite ib-63tb, is tikro labai malonus kotas rankoje, super jautrus ir lengvas. Tikrai labai gerai meta ir laiko zuvi. Tinka ir jigui ir nedideles minoskes ismusinet. Su metalu negaudau tai su tuo ir ne testavau. Tik uzmetimas pagal mane neatitinka, nors raso iki 5gr, bet 10gr metu be jokios baimes. Su rezervu jis nemenku... O siaip viskas labai puiku.Evaldas Z rašė:As tai vis dar klajonese... Paskutiniu metu kazkaip akis krypsta i Tict INBITE IB-73TB. Pora dienu paskaitinejau forumus uzusieniestiskus, tai kaip ir susidaro ispudis, jog gan uzniversalus kotelis ne tik dziguiGal kas pasidalintu patirtim ir mintim ?
IB73-CS. Apie šį galiu pasidalintEvaldas Z rašė:As tai vis dar klajonese... Paskutiniu metu kazkaip akis krypsta i Tict INBITE IB-73TB. Pora dienu paskaitinejau forumus uzusieniestiskus, tai kaip ir susidaro ispudis, jog gan uzniversalus kotelis ne tik dziguiGal kas pasidalintu patirtim ir mintim ?
O kaip su apatine riba ? Mes ~3g voblikus kazin ?OMar rašė: TICT INBITE IB73-TB Realiai nuo 5-6g iki 15-20g. uzmetimas. Arba tvichinginis.
Jau atkeliavo mano VioletinisSaugirdas rašė:Dieduk, pakentek. Geriau jau ta japonu sedevra pasiimk, nei, kad paskui gailetumeis, tas violetas, geriausia ka teko laikyt rankoj. ;)
Mane tai domina Favorite professional 2-7. Kokie atsiliepimai?