Gali būti ir kitokia išvada

:
vital spjovė į tai kad anksčiau jam šitas valas buvo netgi labai priimtinas (netgi rekomendavo kitiems, aš tame tikrai nieko blogo nematau) ir užsiėmė erezijom gerąja to žodžio prasme -paėmė bezmėną ir pažiūrėjo kada jis trūks. O pasekoje... pasekoje pradeda graužti abejonės, ką galima prognozuoti nebūtinai salmo EB, o N kt. pintų/ monofilamentinių valų.
p.
K.K. labai gražiai ir "apvaliai" pakomentavo priekaištą jam dėl Salmo EB jo paties pareikštos kokybės įvertinimo anksčiau ir dabar...
Esu skaitęs, atsiliepimai buvo ženkliai kitokie nei dabar. Deja, probėgomis, nesiseivinu tokios info.
O tokie post'ai tikrai glumina... tsakant galima teigti kad mano kaimynas mala š.dą ir kiekvieną tračiadienį pro balkoną iššauna po kapsulę į orą, ji, imho, tikrai pasiektų Marsą. Be abejo paliekame galimybę reabilituotis
paskutiniu sakiniu.
"
Тогда могло быть следующее. Кончились объемы "сырья" (нитка на больших бобинах, с которых она разматывалась), договориться о поставках точно такой же не удалось. Взяли другую, но реализуется она под той же маркой. Так нередко бывает. Но это лишь предположение. "