Tai jau kaip paraudonuosi ant ledo, būsi siek tiek patyresaurimas22 rašė:Palauksiu jau sals gerai.Nevarau nes pirma sezona tik pradesiu savo zvejyba ant ledo:D.Dabar esu zalias,nes tik mokinsiuos.

Tai jau kaip paraudonuosi ant ledo, būsi siek tiek patyresaurimas22 rašė:Palauksiu jau sals gerai.Nevarau nes pirma sezona tik pradesiu savo zvejyba ant ledo:D.Dabar esu zalias,nes tik mokinsiuos.
Nebijau salcio tai zvejodavau per pavasary per audra tai rudeni.Kas man svarbiausei nesaltu kojos ir rankos:DEdga5251 rašė:Tai jau kaip paraudonuosi ant ledo, būsi siek tiek patyresaurimas22 rašė:Palauksiu jau sals gerai.Nevarau nes pirma sezona tik pradesiu savo zvejyba ant ledo:D.Dabar esu zalias,nes tik mokinsiuos.
Susirgai, kad tokiu malonumu atsisakei ?timocha rašė:2 sav nerukau ir negeriu, atsiranda kiti iskripimai
Padave padave,mazeikiuos -7 buvo 9h jei taip sals jau kita saw lipsiu ant ledo:)liorenas rašė:siandien slampinejau po Telšius...
Mastis vakar dar bangavo, siandien jau visas sustatytas....matosi dar viena kita propersa, bet manau iki dienos galo ir tas uztrauks...
tep kad ir pas žemaicius padave saltuko...
baiges neakcizasbes rašė:Susirgai, kad tokiu malonumu atsisakei ?timocha rašė:2 sav nerukau ir negeriu, atsiranda kiti iskripimai
Bratka rašė:Drasiai jau ryt lipsim
siandien vaziavau is klaipedos, tai net didziulio ezeras ne visas uztrauktas, tai marios manau tikrai neArtas! rašė:Idomu elektrenu marios uzsalusios??ar tik ilankos?gal kas matet
Ant kokios balos galvoji lipti? Nelabai kas laiko apie mazeikiusaurimas22 rašė:Palauksiu jau sals gerai.Nevarau nes pirma sezona tik pradesiu savo zvejyba ant ledo:D.Dabar esu zalias,nes tik mokinsiuos.