Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #597570   lauris
 07 Lap 2014 11:30
SatanKlaus rašė:
xsite rašė:
Saugirdas rašė:Vienareiksmiskai Varivas.
o kodel ? va dar palms idomus turetu but jei ji gaut iseis :)
Palms'as pagal kodavimą turėtų būti solid'as, tai nelabai siūlyčiau pagal tai kam žmogus naudos, vartiklėms ir vobloms :roll:
tai kad jis tobular kiek skaiciau rusu forumus
 #597647   lauris
 07 Lap 2014 17:28
na buvau uzsukes i tritura ir purciau palme ir PONTOON21 PSYCHOGUN aisku netokiu modeliu kuriu noriu, bet panasus , tai abu lb smagus asirode tik kaina nelabai smagi, bet jei vel pries naujus darys 30% akcija ir negausiu is kitur teks trbt imt kazka is ju turimu :) bei dar varivas reiktu paziuret :)
 #598140   lauris
 10 Lap 2014 21:01
Symphonia rašė:Ką patartumėte tarp dviejų variantų mikro jigui iki 5g? Salmo tioga ar favorite blue bird , su mikrojigu susidursiu pirma karta, galvoju ar verta iskarto pirkti tioga ar apsieisiu su bluebirdu?
turiu bluebirda iki 5 gr :) vertas savo kainos , didziausia zuvis lydeka 1.5kg , bedu istraukiant nebuvo :) galune dirba nuo 3gr, jei lb geras oras tai ir nuo 2gr galima :) kolkas dzigui nieko kito nereik :)
 #598147   Arvidys
 10 Lap 2014 21:33
Kas gali patart kur vilniui mikado kotu ieskot? Kiek zinau parduotuviu apejau neturi :oops: ... Gal skambit didmeninikam ir pas juos klaust kas prekiauja?
 #598207   Kleckas1978
 11 Lap 2014 10:40
Ovidijus rašė:Tioga gali pirkti tik jei nori daugiau pinigų išleisti.
Na skiriasi sitie kotukai savo charakteriu ir tikrai nera vienodi - man pvz: labiau Tioga patiko nei Bluebirdas.
As manau kad zmogus pats turi nueiti i parduotuve ir palaikyti rankoje abu kotus ir nuspresti PATS kas jam labiau patinka ir kuris smagiau rankoje guli.
Siaip abu kotai yra tikrai neblogi.
 #598281   Kleckas1978
 11 Lap 2014 16:42
Saugirdas rašė:Tiogios blankas silpnesnis.
Cia kaip taip nusprendiai - Kokius testus tvirtumo atlikai??? su Bluebirdu eina didesni eseri i valti ikelti ar kaip???

Siaip Bluebirdas labiau guminis atrodo, del to greiciausiai Airio zodziuose daug teisybes - Bluebirde daugiau visokiu dervu ir t.t. o Tioga sausesne-standesne (greiciausiai ir del to pacio ir siek tiek jautresne) ko pasekoje Galbut ir Luzta greiciau.

Siaip dazniausiai 99% atveju, del koto suluzimo, kalti patys vartotojai.
Yra kruvos Pvz: kai luzta brangiausi geriausi (net ir galingi) kotai, bet nuo to ju niekas nelaiko blogais.
 #598286   Kleckas1978
 11 Lap 2014 16:58
Ka as tau atsakiau??
kad Galbut teoriskai ir gali suluzti greiciau??? o kaip sieneliu storis ir koto blanko diametras??? ar tu apie toki dalyka pamirsai??

Tu atsakyk kokius testus atlikai ir kaip nusprendiai, kad Tioga yra silpnesne ir greiciau luzta? o ne nuo atsakymo issisukinek :-D :-D :-D :-D
Kiek tu ir tavo pazystami sulauze Tiogu ir kokiomis salygomis?

*PYP* Tironas man turetu koki Honorara jau ismoketi uz tai kad jo Tiogas ginti pradejau :-D :-D :-D :-D :-D

siaip ziuriu labai jau daug pliurpenciu kad silpni-luzta-nejautrus, nors patys nei zvejojo nei ciupinejo tu kotu :/nek
 #598288   Saugirdas
 11 Lap 2014 17:12
Kleckiuk, tikrai nesiruosiu su tavim cia balbatuot is tuscio i kiaura. ;)
Kaip zmogus paklause, taip ir atsakiau. ;)
Nusimyst visiems ant tavo honoraro. ;)
Matosi, jog pilnatis. :-D :-D :-D
Aš manau paprastam zmogui dzin, kokia koto sudėtis. Juk dauguma nori pigaus, jautraus, tvirto ir malonaus koto.
O jei jam sudėtis, sienelių storis ir kiti technologiniai dalykai rūpi, labai idomiai atrodytų, jei jis dometusi tokiais kotais kaip Salmo ar Favorite.
Favorite BlueBird turėjau ir iki 5gr ir iki 7gr.
Salmo Tioga turejau iki 5.5gr.
Taip, kad baik floodint, arba palauk pilnaties pabaigos, nieko neturiu prieš tave, bet tikrai kartais juokingai atrodai, kai iš papraščiausių dalykų darai kosmusą.
 #598313   GvidasG
 11 Lap 2014 19:29
turejau blue bird'a iki 7gr, dabar perleista forumieciui, 3kg lydeka per ~5min valty atsidure, didesnius eserius keldavau be baimes. nematau jokio smagumo su kietu kotu zvejot.. na tarkim aiko izabella, jy saugot turi zuvies kelt negali, ka jau kalbet apie maximalu stabdzio priverzima.. gi pats didziausias smagumas kai kotas iki ribos islinkes ir tu kovoji su zuvim.. o ne stabdis cirskia nuo 200gr eseriuko... jei tioga tokio pat standumo kaip izabella tai nurasyciau ja iskart.. :D kotas zvejot skirtas o ne saugot.
 #598315   Kleckas1978
 11 Lap 2014 19:35
Saugirdai man tavo pamokslu nereikia :-D
Norejau isgirsti atsakyma i savo klausyma ir tiek, o tu vel neatsakiai i Klausyma :-D
Dar karta pakartosiu - gal dabar suprasi mano Klausyma (rasau didziosiomis kad pamatytum klausyma ir jo esme)
KIEK MIKRIKINIU TIOGU SULAUZEI TU IR TAVO DRAUGAI IR KOKIOMIS TAI SALYGOM IVYKO????

Apie visa kitka prasau nebesiplesk - nes man tai neidomu (kaip manau ir kietiem) ;-)
Jei niekas nesulauze tai taip ir rasyk, o ne issisukinek :-D
 #598316   Arvidys
 11 Lap 2014 19:37
Nakum tas parduotuves :-niak' ... Rovanoi nera mikado. Taip ir nerandu nei nihonto, nei inazuma perch/zander... Taip ir gaunas tada, kad reikia jamt croix kuriuos nors pasičiūpinėt gali...
 #598324   Saugirdas
 11 Lap 2014 20:06
Kleckas1978 rašė: KIEK MIKRIKINIU TIOGU SULAUZEI TU IR TAVO DRAUGAI IR KOKIOMIS TAI SALYGOM IVYKO????

Prie mano akiu buvo sulauzytos dvi. Diena keliant +-200gr eseriuka i valti. Zvejota buvo antra kart. Kotas visad tuboj. Kita kaip bebutu juokinga, bet metimo metu. Metimo tikslas buvo viso labo apie 10m nuo kranto, tad platus mosto nebuvo, nevirsita koto deklaruojamu normu, tikrai kilpos jokios ant ziedeliu nebuvo.
Galbut gamyklinis brokas, as nezinau, bet as jomis nepasitikiu. Jei pakeisiu nuomone butinai dydziosiom raidem parasysiu. :/braj;
 #598347   Tironas
 11 Lap 2014 21:21
kazkokia fignia buvo su Tiogom kurios buvo is pirmosios partijos. 2013 metais. kokia 10-15 vnt grizo. kazka gamintojas pripazino ir kazka pakeite. is 2014 partijos apie luzius kazkaip neteko girdeti. nors neabejoju kad viena kita sulauzo. bet kad butu kazkokia tendencija, kolkas negirdejau.
 #598350   Ovkas
 11 Lap 2014 21:37
Tu nueik iki Silvestro ir paklausk :lol: :lol:
Jeigu jau pripažinti negali, tada bent jau patylėk.
Nes vaizdelis apie pačio sąžinę nekoks -:kiwl
Kad ir tavo nuolat lazdavojamas Gytis iš bazės, kiek man buvo arba šiaip parduotuvėje būdamas mačiau,
garantinius sprendžia įspūdingai. Visada pakeičia nauja arba grąžina pinigus.
Taip kad Salmo pakalike užsprink su savo nuolatiniu melu -:kiwl
Tironas rašė:kazkokia fignia buvo su Tiogom kurios buvo is pirmosios partijos. 2013 metais. kokia 10-15 vnt grizo. kazka gamintojas pripazino ir kazka pakeite. is 2014 partijos apie luzius kazkaip neteko girdeti. nors neabejoju kad viena kita sulauzo. bet kad butu kazkokia tendencija, kolkas negirdejau.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė