Aha, man irgi pasistojo klausimas, su kuo jis ten važiuoja
turbūt su feederiu... 

bet "feederis" lyg ir nesiregistravo...cyma rašė:Aha, man irgi pasistojo klausimas, su kuo jis ten važiuojaturbūt su feederiu...
As tai matauvava rašė:ziuriu dabar i sarasa ir nematau vieno zmogaus, kuris su vyrgu is Kauno vaziuoja. Ar jau nebevaziuoja?? Virgi?
Malkų ten yra. Anglių nera. Ant kopustienes tai tikrai manau visi susimes, nes taviške ant rytojaus bus pats tas.Agis rašė:Ruslanai, tempt man tas malkas/anglius nuo Atmatos likusius ar ne?
Ant kopūstienės su kauliukais manau susimes visi ar man tik arbatos pasiimt?
Kelioninės dujinikės neimsiu, išsivirsim patalpoje ant normalios, o tai būna liūdna mums su Ramūnu prie puodo stovėti, kai kiti paryčiais arbatą šildosiPuodą 20, 30 ar 40 litrų imti, čia ne arbatai
vava rašė:pasidalink izvalgom
Ka tik su Seneliu kalbejau,dubasina visi eserius,dainu nesigirdihipy rašė:kazkin, ten is tu, kurie penktadieni but zadejo, gyvu dar yr ar jau "stengias issimiegot" pries rytdiena?...
Juros gerybes jau pas mane, fizdec bus lesciam ir babomrenaldas rašė:Fideristu ziuriu bus negusto, tai uzsakiau matyliaus, dziku ir pinku po kila visu, uzteks visiems. Visu kitu gardesiu pasirupinkit patys