Jo,jo. Keisk kol ne pensininkas. Busi pensininkas tokios galimybes neturėsi.

Kokia nauda iš pasaulio erdves jei batai spaudžia...
tai as supratau, tik norejau islikti orusAqua v. rašė:suflerio budele....
Nelabai aš pasitikiu tais "šamanais", kurie iš akies diagnozuoja.Wytux rašė:prie namu pradejo dingineti trauka - spaudi iki dugno ir nieko nevyksta , o ant laisvu apsuko kyla normaliai- gal turit ideju nuo kurio galo pradet ziuret? 1.9tdi 81KW 99'
Labas, jei dar reikia, bus ir kitiems naudinga, šitas dalykas vadinamas LIMP MODE, kai mašina dirba avarinuo režimu - daugiau pasiskaitykit internete.Wytux rašė:prie namu pradejo dingineti trauka - spaudi iki dugno ir nieko nevyksta , o ant laisvu apsuko kyla normaliai- gal turit ideju nuo kurio galo pradet ziuret? 1.9tdi 81KW 99'
nu pernai uzsimoviau Dunlop SP winter response ten kazkas...... tai neuzklimpau, nuo kelio nenuslydau - bet tai tiek ir tos ziemos bebuvovava rašė:.pradzioj norejau imt Dunlop, bet netycia internete uzsiroviau ant testo, kuriame jos pasirode blogiausiai tarp 8 konkurentu. Tai , sakau, gal esat su kazkuriom vazineje ar siaip nuomone turit?
blizzakvava rašė:na, kolegos, pasirodo ir man reikia padangu. Vat dabar renkuosi is 3 variantu:
BRIDGESTONE 215/65R16 102T BLIZZAK WS70 XL
DUNLOP Graspic Ds-3 215/65R16 98Q
GOODYEAR ULTRA GRIP ICE2 215/65R16 98T
pradzioj norejau imt Dunlop, bet netycia internete uzsiroviau ant testo, kuriame jos pasirode blogiausiai tarp 8 konkurentu. Tai , sakau, gal esat su kazkuriom vazineje ar siaip nuomone turit?
Bridgestone turiu ant Chrysler Grand Voyagerio automato (ismatavimai tokie pat) - puikios, ne per minkstos, lipa visur, uzstriges nebuvau. 2 ziemos, sestadieni prasides 3'ioji. Jei reiketu rinktis, drasiai imciau tokias pat.vava rašė:na, kolegos, pasirodo ir man reikia padangu. Vat dabar renkuosi is 3 variantu:
BRIDGESTONE 215/65R16 102T BLIZZAK WS70 XL
DUNLOP Graspic Ds-3 215/65R16 98Q
GOODYEAR ULTRA GRIP ICE2 215/65R16 98T
pradzioj norejau imt Dunlop, bet netycia internete uzsiroviau ant testo, kuriame jos pasirode blogiausiai tarp 8 konkurentu. Tai , sakau, gal esat su kazkuriom vazineje ar siaip nuomone turit?
Berods pernai Continental WinterContact TS 850 P laimejo praktiskai visus testus Europoje. Pernai jos ir pasirode, taciau kai ziemos nebuvo, tai ir pasakyti sunku.krioklis rašė:Primigtinai siulau Continental. O siaip pradziai pasiziurek testus padangu cia ju begale, gal kazka issirinksi
http://www.shina.ru/tyretests.shtml
Continental aplamai laimi beveik viska is eiles. Mano nuomone tiek vasarines, tiek ziemines yra NR1 pasaulyje. Antra vieta skyrciau Goodyear.Ulafas rašė:Berods pernai Continental WinterContact TS 850 P laimejo praktiskai visus testus Europoje. Pernai jos ir pasirode, taciau kai ziemos nebuvo, tai ir pasakyti sunku.krioklis rašė:Primigtinai siulau Continental. O siaip pradziai pasiziurek testus padangu cia ju begale, gal kazka issirinksi
http://www.shina.ru/tyretests.shtml
kokie rozmierai, kiek palikai?Evaldas Z rašė:Ziuresim, kaip ten tas continentalis... uzsimaukslinau Continental ContiWinterContact TS 850
tik nepasirik su svorio indeksuvava rašė:Aciu Ulafui uz pastebejimus. Mano masina tokio paties kalibro. Tai reiskia ir vaziuotusi neblogai su Blizakais.
Aciu kriokliui uz primygtinumauzklausiau tiekeju, ka gali is continentalio pasiulyt.
Ryt tikriausia reiks priimt sprendima
http://padangos123.lt/e/blizzak-ws70/?mod=22090vava rašė:pala pala, kas tas svorio indeksas ir kaip man ji zinot?
Galbut kazkur mases laidai silpna kontakta turi, nuvalyk klemas nuo akumo ir gerai uzverzk. Bei perziurek mases kontakta i korpusa ir starteri. O dar geriau nuvezk geram elektrikui.Kuzmičius rašė:![]()
Turiu w - caravela,bet ana kada nori gerai vedasi, kada nori blogai,tipa sunkiai prasisuka starteris.
p.s. starteris perinktas du kartus,akumas 100 amperu nei metų senumo.Kas dar gali būti.?
rėžk garsiai, neslėpk, kas čia tave taip nustebino?Vylukas rašė:Pasiskaitinėkit naujas KET. Ne vienas nustebsit,kokie pakeitimai tyliai padaryti.
http://eismas.eu/index.php/keliu-eismo-taisykles-ket