Geras geras tas Sunline super braid 5 tik tiek kad palyginus su kokiu x8 tai garsiau dirba ir tiek..., bet uztat gan neblogai atsparus trinciai.aurimas22 rašė:Gerai.O tas valas sunline super braid 5 sako draugai irgi geras valas.
Tėvo mano mokyt traukt tikrai nereikaurimas22 rašė:Jei trauktu manau su protu. Gali su 3kg atlaikanciu pintu istraukt 5kg lydeka.shelwius rašė:Gan silpnas gosenas yra.Tėvukas jį naudoja, 0,153mm, tai keli salačiai nukalė ir gal lengvai nusitraukia "ant zacepo".
jei jau rašai, tai nors modelį pagarsink, o tai tavo info lygi "0"tomasia rašė:O aš pajamiau Varivas Violente 0,5-6g. 2.31 m. su T viršūne.Turiu G.Loomis 841-2 7 pėdu fastas.Ir nesigailėsiu, panašu,nes tai du skirtingi spinai nors gramatura ir akcija tokios pat.G.Loomis visiskai slangavotas pagal Varivas. Panašu ,kad gavau nebloga spinuką vobleriukam smagiai patampyti.Dėl ilgio Varivas tai tokio ir norejau dažniau bus nuo kranto žvejojama,dabar dilema su kokia rituke sužendinti
Nuojauta kuzda kad VLSL. Jei nesimaisau modeliuose, tai ans ziauriai kuoliuks. Zvejyboi nebandes, bet kai pardej ant galo kabinau 4 gramus, galiukas nei kiek neapsikrove.Vitolis rašė:jei jau rašai, tai nors modelį pagarsink, o tai tavo info lygi "0"tomasia rašė:O aš pajamiau Varivas Violente 0,5-6g. 2.31 m. su T viršūne.Turiu G.Loomis 841-2 7 pėdu fastas.Ir nesigailėsiu, panašu,nes tai du skirtingi spinai nors gramatura ir akcija tokios pat.G.Loomis visiskai slangavotas pagal Varivas. Panašu ,kad gavau nebloga spinuką vobleriukam smagiai patampyti.Dėl ilgio Varivas tai tokio ir norejau dažniau bus nuo kranto žvejojama,dabar dilema su kokia rituke sužendinti
Tai kad tokio ūgio 2.31m. yra VLL-77-T ir gramatūra 0.5-6gr. va ir spėjam dabar ką jis pirkoromas100 rašė:
Nuojauta kuzda kad VLSL. Jei nesimaisau modeliuose, tai ans ziauriai kuoliuks. Zvejyboi nebandes, bet kai pardej ant galo kabinau 4 gramus, galiukas nei kiek neapsikrove.