Labas,manau truputi paskubejai,sezonas v samom razgarePIKE rašė:Sveiki.gal pres sezono pabaiga,padarom kibiausiu masalu top 5.kaip galvojat?idomu butu suzinot kas ant ko geriausia pagavo.

Labas,manau truputi paskubejai,sezonas v samom razgarePIKE rašė:Sveiki.gal pres sezono pabaiga,padarom kibiausiu masalu top 5.kaip galvojat?idomu butu suzinot kas ant ko geriausia pagavo.
kazin ar nebeliksSauliusM rašė:tai jei sita itrauksi i diskusija, tai apie kitus nebeliks ka diskutuot.
o naujadaras beje yrra balionas ir ruda
115/128 tai tikrai turiDaxidas rašė:jackall squad minnow metaliniai sratai turi slankioti?mano kiek kalatojau su ranka nekrust
Širyt ant jackall magallon 3 lydekoszyzi rašė:Keista kad pamirsot jacall magaon ?:) kiba nelabai jums ?
Kimba geras vobleris.bet jo pravedimas usknisa,flegmatiku reike butzyzi rašė:Keista kad pamirsot jacall magaon ?:) kiba nelabai jums ?
http://voblery.com.ua/catalog/dead-float.html jeigu rusiskai suprantiTheStyl rašė:Ka galetumet papasakoti apie jackson dead float 80ka gaudot kaip darbas, noretusi issamesnes info ;)
Pointeris 100 sp puikiai gaudo tiek upėse tiek stovinčiam vandeny. Mano einamiausias upėj - matinis ešerys.zuviss rašė:Gal kas daug su Depsais zvejojat?Imeskit einamiausias spalvas ar kodus.Mastau isigyt-nesinori nedirbanciu prisipirkt.Prie to pacio ir apie LC pointerius gal apsviesit?
59 spalvinimai sito voblerioshelwius rašė:Pointeris 100 sp puikiai gaudo tiek upėse tiek stovinčiam vandeny. Mano einamiausias upėj - matinis ešerys.zuviss rašė:Gal kas daug su Depsais zvejojat?Imeskit einamiausias spalvas ar kodus.Mastau isigyt-nesinori nedirbanciu prisipirkt.Prie to pacio ir apie LC pointerius gal apsviesit?
As turejau galvoje kibiausioPIKE rašė:59 spalvinimai sito voblerioshelwius rašė:Pointeris 100 sp puikiai gaudo tiek upėse tiek stovinčiam vandeny. Mano einamiausias upėj - matinis ešerys.zuviss rašė:Gal kas daug su Depsais zvejojat?Imeskit einamiausias spalvas ar kodus.Mastau isigyt-nesinori nedirbanciu prisipirkt.Prie to pacio ir apie LC pointerius gal apsviesit?
Oikawa .auksas.ir mat tigerzyzi rašė:Ka is spalvu patartumet jackall squad minnow 95 sp ?
negaudo man šita "jap" spalva ("alchašas" vadinas :D), nors ir priskiriama natūralioms, netikiu aš ja ir visks.PIKE rašė: Oikawa ...
Va čia tai nesamonė teiginysDaxidas rašė:jei x rapas pagaus tai mazesnes nei squadas