"Neina" jis tiek.
Salmo Hornet 5 tiek "eina", bet skrenda blogai, bet "tylus" ir kibus.

Salmo Hornet 5 tiek "eina", bet skrenda blogai, bet "tylus" ir kibus.
jeigu eserius gaudai su trosu karvem rist, tai gal ir neina...Ovkas rašė:"Neina" jis tiek.![]()
Rapala Tail Dancer'isDaxidas rašė:pasiulykit vobleriu eseriams,kad nertu bent i 3m. gylio
Lydekas ir pigesni domina, su Yo-zuriais jas gaudyt- jau prabangaDaxidas rašė:sitie Yo-Zuri Sashimi Jointed,Sashimi Minnow,Sashimi Jerkbait verti demesio lydekoms?
rusla02 rašė:Turiu kelis tos sašimius, esu pagaves ant jų, bet kad pasakyti kad jie yra lydekų žudikai nedrisčiauDaxidas rašė:sitie Yo-Zuri Sashimi Jointed,Sashimi Minnow,Sashimi Jerkbait verti demesio lydekoms?
Pamegink tumpais , daznais truktelejimais, pavasari jie man visus voblerius apgaude.edmundaxx rašė:DUO turiu 3, ir nei vienas neapžuvintasNežinau dėl ko, bet aš jais vis tiek tikiu, bet ne taip dažnai mėtau, bet kiekvienoj ribalkėj šansą gauna...
ne visada rigge padeda. Viena karta mano ponteris 78 deep, taip dave musu pazystamam kolegai i kaulus, kad jokie rigges nepadejo. :DDDDMarka rašė:ką jūs čia žmones klaidinat rigge 90 tai va darbininkas
Dar tankiau. Po 3 ar 4 trumpus timtelejimus ir tada pauzyte.edmundaxx rašė:Apie Rigge tai turbur niekas blogo zodzio nepasakytu
Menke, tipo kaip Rudras?
turiu du spalvinimus ir abu gaudo. T.y. American Shadas, ir Ghoust minnow.Marka rašė:tikiuosi mūsų pažįstamam kolegai ne kartą į kaulus duosiu su ponteriais 100, dar nemėgintas modelis, bet jau pakeliui tarp mano dėžutės ir ebayjaus gal kokių rekomendacijų šimtukų pravedimui?
Turiu sita. Kolkas sausas, bet jo privalumas, kad galima patikrinti gilias duobes. Nes uzmetus skesta kaip akmuo sikna zemyn, o truktelejus malansavimos sistema grysta i prieki ir atsistoja i horizontalia pozicija, bei skesta jau letai.PIKE rašė:Sveiki gal kas turi sita vobleri?jeigu taip parasykit trumpa komentara
gal dede nusivezti zvejot nori?Ovkas rašė:
tai jei sita itrauksi i diskusija, tai apie kitus nebeliks ka diskutuot.Rapolas rašė:Kažkaip iš "tvičiuko" diskusijos Orbitas 110SP iškrito (ar atsitiktinai nepapuolė :D), a gal ans niekam tikęs