Aš tai lydžiui pajamiau su "salotos" akcentu porą 

Cherchez la femme!edmundaxx rašė:...Keista, bet kai pernai Orbitai visiškai rulino, tai šiais metais gauna nuo Vissionų į kaulus...
http://www.kibk.lt/categories/2946-smith_vobleriaiAdrean rašė:Gal kas žino, kur Vilniuj nupirkti Smith D-Contact voblerių?
Vargiai rasi ant Marijos žemės šitų "cackų" ,bet ir gerai kad nėra tų plastmasiukų ,nes net nežinau kur pritaikytumCekasss rašė:Gal kas ant lietuvos zemes matet pirk situ daiktu?LUHR JENSEN KWIKFISH
kiek as zinau, tai jankiai anais lasius driftina. tai gal zmogus irgi Nerim su valtim pasileist planuoja.Rapolas rašė:Vargiai rasi ant Marijos žemės šitų "cackų" ,bet ir gerai kad nėra tų plastmasiukų ,nes net nežinau kur pritaikytumCekasss rašė:Gal kas ant lietuvos zemes matet pirk situ daiktu?LUHR JENSEN KWIKFISH
Buvau atsisiuntęs kažkada iš Cabelas'o ,yra ir dabar ten:
http://www.cabelas.com/catalog/product. ... t108916380
Stovinčiam vandeny dar dar galima bandyt "vargt" ,nu bet jei kokioj Nery tai geriau jau alų pliušint
kodel taip?Rapolas rašė:nu gal kas jūroj ir išeitų ,jai iki ten "nudriftintų"
nu *BLYN*, nu jei driftini tai driftini, t.y. plauki pasroviui su valtim prilaikydamas valti irklais. koks skirtumas kur driftint, ar Nery ar kokioj upej British Kolumbijoj?Rapolas rašė:O kaip tu įsivaizduoji iš valties Nery lašių gaudymą ,inkarą temptis nuleistą?
Tamsta auklėtoja ,ar bus daugiau klausimų ?Cekasss rašė:Man tai jus kaip vaiku darzeli !
nu, kabinejas glusha senmerge, neleidzia ramiai kastuveliais pasimust...Rapolas rašė:<br abp="872">Tamsta auklėtoja ,ar bus daugiau klausimų ?Cekasss rašė:Man tai jus kaip vaiku darzeli !
nu tai papasakok, kur ir ko cia su juo prigaudei.Cekasss rašė:...siemet pasidomejus kas per daiktas ir ka su juo gaudyt isbandziau 3 zvejybas 3 zuvys ir visos krante...
na gamintojas tai raso tik apie paskirti raudonai zuviai:Cekasss rašė:Kam jie skirti ta ir gaudziau
tai ko maivais? lyg mes su Rapolu ne apie jas butume kalbeje?Cekasss rašė:Jas ir gaudziau
nu tai čia ale khamsiniukaiSauliusM rašė: P.S.: nukoviau is ebejaus pora cackiu
papigiaja laimejau aukcionus vienas 10 kitas 13 baksu. ir cia ne ale khamsiniukai, o originalus khamsin Jr.Rapolas rašė:nu tai čia ale khamsiniukaiSauliusM rašė: P.S.: nukoviau is ebejaus pora cackiunu ir "pochiom opium dlia naroda"?