Tikrai imanomapensininkas rašė:Ar lasisa ant ju pagausiu?

Tikrai imanomapensininkas rašė:Ar lasisa ant ju pagausiu?
Arba to ano bilietuko atspausdinimo kaina, kuris beje atrodo panašiai į teleloto tik prizinis fondas labiau violioja ir GALBŪT šansai kiek didesni laimėtpensininkas rašė:už 2 lt šiais laikais tik teleloto bilietukas
vaitko rašė:Buvau visai neseniai pakėlęs klausimą kada lašišiuką geriau/protingiau gaudyt ryte ar vakare, dėkoju išsakiusiems nuomones ir turėčiau dar vieną klausimuką ta linkme: o kaip su kibimu jau sutemus? Ar čia prasilenkia su betkokia logika? Nes nu tokiam vargdieniui kaip aš kai reikia ofise sėdėti iki 18val. tai belieka tik forume rašinėt, o lašišiuką vistiek norisi bent pabandyt paturėt anam gale valo... tik va žiūriu tuoj ir draudimas prasidės, o su mano žūklių kiekiu tai gali nebent pirštą apturėt, o ne lašįtaigi mintis būtų padrožt ne tik savaitgalio rytais/pirmoj dienos pusėj bet ir po darbo bet gaunasi kad jau tamsoje tokiu atveju.. todėl ir klausimas toks gavos.
A vat cia ir lashius pakastas... Fraze iki skausmo zinoma taciau kaip tais mintyse nugulus jos reiksme kaip "nuo ryto iki vidurnakcio"gabras rašė:vaitko rašė:Buvau visai neseniai pakėlęs klausimą kada lašišiuką geriau/protingiau gaudyt ryte ar vakare, dėkoju išsakiusiems nuomones ir turėčiau dar vieną klausimuką ta linkme: o kaip su kibimu jau sutemus? Ar čia prasilenkia su betkokia logika? Nes nu tokiam vargdieniui kaip aš kai reikia ofise sėdėti iki 18val. tai belieka tik forume rašinėt, o lašišiuką vistiek norisi bent pabandyt paturėt anam gale valo... tik va žiūriu tuoj ir draudimas prasidės, o su mano žūklių kiekiu tai gali nebent pirštą apturėt, o ne lašįtaigi mintis būtų padrožt ne tik savaitgalio rytais/pirmoj dienos pusėj bet ir po darbo bet gaunasi kad jau tamsoje tokiu atveju.. todėl ir klausimas toks gavos.
pagal taisykles galima gaudyt tik nuo ausros iki saulelydzio, tikslu laika pasiziurek pagal kalendoriu
Vakar per TV (3) rodė, kad bandančių tai nemažai ir net "nežino" ,kad kortelės reikalingos ,matai, lentelių su užrašais pasigedo ,oi cirkssliekas rašė:O kaip Daneje, ar kas bandot?
Tamsta, zinai, kad ju ir net trys?punia71 rašė:kalendoriuje
as ziuriu cia , visuose tavo turimuose kalendoriuose saulelydzio ar sauletekio laikas turetu but vienodasMinde83 rašė:Jauciu kazkam pradejo udega svilt, istrine puse siandieniniu blevizgiu![]()
![]()
Tai katras atsakys, pagal koki saulelydi reik orientuotis????gal kur parasyta?
gal padesiu i sona,suo juo tik 200metru aplink visa zuvi glusinu ir baidauRapolas rašė:Neris biškį per žiauri kaukui ,net dažai nusilupo
p.s.: kotą biškį aukščiau reik laikyt ,katalinant
keista, gal ne nery buvaioplia rašė:nesenai nuo nieries nei isejimu, nei atejimu, nei kibimu...
Prie jonavos veiksmo uztektinai buvo siandiendiego rašė:keista, gal ne nery buvaioplia rašė:nesenai nuo nieries nei isejimu, nei atejimu, nei kibimu...
Arturijus rašė:Nezinau, kas diena vis iseina, ateina, vaiksto klausineja ar maciau isejimu, ar kas ka pagavo ir vel iseina, po to kiti ateina :D Kaip jus tu isejimu atejimu nematot?? :D