Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #589587   ramkis
 19 Rgs 2014 10:21
Paprasčiausiai tai iš latviukų, nes anie yra ant mūsų visų distribuciją paėmę. Taip, kad ir spiningavimas.lt ir visi kiti ima ir ėmė(Kotas beje irgi) iš anų. Vat kur reikia pirkt http://www.eurolure.com/eng/spinning-ro ... acturer=48
Jei šitie neturi, tai ir ant LT nieks neturi. Dar aniems pravartu pasiskambinti, ir pasitikslinti, nes kartais ne visi modeliai sukelti būna.
 #589614   Menke
 19 Rgs 2014 11:52
ramkis rašė:Paprasčiausiai tai iš latviukų, nes anie yra ant mūsų visų distribuciją paėmę. Taip, kad ir spiningavimas.lt ir visi kiti ima ir ėmė(Kotas beje irgi) iš anų. Vat kur reikia pirkt http://www.eurolure.com/eng/spinning-ro ... acturer=48
Jei šitie neturi, tai ir ant LT nieks neturi. Dar aniems pravartu pasiskambinti, ir pasitikslinti, nes kartais ne visi modeliai sukelti būna.
Spiningavimas.lt dar kainas geresnes duoda. Nes ten pas latvius politikai kaip pas Normarka. O kiek zinau Algis(spiningavimas.lt) pastoviai latviu sandelio likucius turi. Kol Algis nedirbo su jais tai ir as norejau is ten pirkti, bet kaip dave kaina, tai kosmosas. Pas Algi daug pigiau Restive nupirkau.
 #592680   savii
 08 Spa 2014 22:12
koki kota galetumet parekomenduoti,skambesni uz Graphiteleader Tiro EX 1-12g.?
geras tas ir tiro,bet vis noris dar to iki 'skausmo skabaus' :)
tik dzigavimui.realiai metau tik nuo 6-12gr.galvas.
beje,visos zvejybos is valties.
 #592728   Evaldas Z
 09 Spa 2014 10:17
Gal kas gali papasakot apie Lunakia Sonic LKS710MH ?
Panaudojimas butu:
* eseriu tvicingui vobleriukais iki rigge 56 f deep (kartais ir 7 f deep)
* sapalu gaudymas vobleriukais nedidelese upese
* eseriu gaudymas guma - jig'as 3-7g (max. 10g.) , dropshot'as panasiom gramaturom
Domina skambumas dzigaujant ir koks minimalus komfortiskas svoris.
Taip pat sugebejimai mesti mazus sapalinius vobleriukus.
Ovkas kazkada klausinejo, tik atsakymai i pm. ejo, tai gal kas paatviraut viesai galetu.
O gal net kas galetu su finezza GONFS-732UL-T palygint ?
Is paciupinejimo jaucias, kad sonic'as grieztesnis, astresnis, galingesnis, o toliau...
 #592740   Ovkas
 09 Spa 2014 11:44
Nieko man niekas vertingo neparašė :-D
Labai norėjau šito koto, kiek parduotuvėje čiupinėjau tai atrodė superturboquattro.

Su Fineza teko žvejoti, nepaliko didelio įspūdžio kaip už tokius pinigus.
Labai panašiai, mano nuomone, ant vandens "elgiasi" ir mano turimas http://www.zuklys.lt/prod-exs-732ul-s-s ... 05-6-12269

BET apie Sonic'a vis pamąstau :cig.
 #592743   RoBass
 09 Spa 2014 11:53
Ovka, o tas favoritas nuo keliu iki keliu gramu normaliai dirba, rodo dugna, meto svorius dzigaujant...? jei pas taves tas modelis kuris iki 6gr.
 #592748   Rapolas
 09 Spa 2014 12:28
Evaldas Z rašė:
Ovkas rašė:BET apie Sonic'a vis pamąstau
Tai va, as irgi vakar vel paciupinejau ir vel kirbet pradejo.
pas ruselius forumuse skaitinėjau ,tai sportininkai žiauriai liaupsina :-D
p.s.: neturėčiau AJIST'o ,tai aš gal irgi nesportui galvočiau :-D
 #592751   Evaldas Z
 09 Spa 2014 12:48
I liaupsinimus atsargiau zuret pradejau paskutiniu metu. Apie tos pacios yamagos ivairius modelius irgi nieko blogo neradau, bet man ispudzio nepadare, todel su savuoju koteliu atsisveikinau. Perdaug neskaiciau as tu forumu, bet kiek teko pastebet, tai ruskeliu, ukrainieciu ar pan. sportiniku forumuose, tokie koteliai labiau per mj prisme lyginami :roll:
 #592752   RoBass
 09 Spa 2014 12:49
monn rašė:apie Ovko favorite ir as mastau, butu idomu isgirsti daugiau atsiliepimu apie ta kotuka, ypac jei tas modelis su solid virsune
Jo, butent apie solida galetu kas nors paporinti.
 #592775   Rapolas
 09 Spa 2014 14:44
Saugirdas rašė:Aiko spiningus isbandzius nusprendziau atsargiau skaityti forumus. ;;yel
Galbūt, ne skaityti atsargiau ,o naudotis tokia informacija atsargiau :-D
Kažkaip nemačiau pačio asmeninės nuomonės apie AIKO (kokį spiningą turėjai )po praktinio išbandymo ;)
 #592783   Saugirdas
 09 Spa 2014 15:13
Turejau Izabela, istikruju geras spiningas, tik blankas "sausas" ko pasekoje agresiviau padirbus buvo trakst trims spiningams. Dabar turiu Favorite Balance ir Blue Bird. Abu tikrai zenkliai geresni. Vien galiu pasakyti is to, kad su Blue Birdu iki 5gr upej tarp daug nuvirtusiu medziu istraukiau ne viena panasaus kalibro lydekele. O Izabela viena luzo keliant i valti apie 300gr lydekyte. Vieno virsune luzo valui uzsimetus ant ziedeliu metimo metu 3gr galva+2inch guma. O trecias luzo kertant zuvi.
Arba as prastas zvejys ir nemoku silpnaisvspiningais gaudyt arba nezinau.
Va Margarita Aiko tai kita kalba. Greit keliant masala i kranta jis uzsikabino uz kelmo ir smugio metu neluzo. Taip, esu siek tiek per grubus su irankiais, bet juk ir negaudau museline. Man patinka greitas gaudymas, todel ir is irankio noriu daug. O kad jie ekonomines klases, tai cia kita kalba. :-D
Prikabinti failai
20140927_112828.jpg
Iki 5gr.
 #592875   Airis
 10 Spa 2014 04:46
RoBass rašė:
monn rašė:apie Ovko favorite ir as mastau, butu idomu isgirsti daugiau atsiliepimu apie ta kotuka, ypac jei tas modelis su solid virsune
jau kelias desimtis eseriu parvilkau su situo kotu.
blankas skambus, bet kadangi zvejoju upeje su silpna srove ir smelio dugnu, tai nepasakysiu , nuo keliu gramu i ranka musa. eseriuku kandimas i guma, jauciasi puikiai.galune su 6gramais jau kazka rodo.
maximumo irgi dar neisbandziau. kaip uz 500 pinigu su tokia furnitura, mano galva, tikrai verta
 #592885   henyte
 10 Spa 2014 08:19
Saugirdas rašė:viena luzo keliant i valti apie 300gr lydekyte. Vieno virsune luzo valui uzsimetu ant ziedeliu metimo metu 3gr galva+2inch guma. O trecias luzo kertant zuvi.

Pirmi du atvejai nieko nuostabaus su tokio kalibro angliniu, kuolisku koteliu, su jais taip elgtis negalima, o treciu atveju sunku pasakyti ar brokas ar irgi paties klaida... Esu mates kaip pakertinejant luzta galingi kotai, kai savininkas kazkodel bando daryti kelis pakirtimus kota uzriesdamas uz nugaros...
 #592959   RoBass
 10 Spa 2014 17:54
Airis rašė:
RoBass rašė:
jau kelias desimtis eseriu parvilkau su situo kotu.
blankas skambus, bet kadangi zvejoju upeje su silpna srove ir smelio dugnu, tai nepasakysiu , nuo keliu gramu i ranka musa. eseriuku kandimas i guma, jauciasi puikiai.galune su 6gramais jau kazka rodo.
maximumo irgi dar neisbandziau. kaip uz 500 pinigu su tokia furnitura, mano galva, tikrai verta
kaip suprasti su 6gr. galune pradeda rodyti, tipo 3-4gr. zvejojant kaip pagalys tiesi buna, dugno neina jausti...???
 #593025   rusla02
 11 Spa 2014 09:34
Airis rašė:taip ir suprask,kad galune nera labai liauna.
mazesniems masalams tikrai geras variantas yra salmo tioga iki 5g. gera kaina, skambus tik su zemesnes klases furnitura
Aš tokia turiu, tai man kotukas :gutgut . 3gr. galūne jau rodo, mėtyt galima iki 10 gr. Jautrumo jo man užteko.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė