imeciau pora nuorodu temoje: lydeka->guminukai
viewtopic.php?f=20&t=264&start=300
ten du guminukai skirtingu spalvu salia vienas kito "eina". Atsakymo neina susidaryti pilno, bet vistiek gan idomu.
Nėra atsiliepimų ,tyli visi užpakalius suraukęnesvarbu rašė:Pasidovanojau viena gimtadieniui shad rap ;D kokie atsiliepimai?
grazu ziuret, grazuzet rašė:imeciau pora nuorodu temoje: lydeka->guminukai
viewtopic.php?f=20&t=264&start=300
ten du guminukai skirtingu spalvu salia vienas kito "eina". Atsakymo neina susidaryti pilno, bet vistiek gan idomu.
O tau sunku užsisakyt pas juos?Paulens rašė:o tau sunku pamatyt uzrasa kad viskas ishparduota?
Cia lyg ir rigge 90 F kopija. Jeigu "nusirasinejo" kruopsciai, turetu but 1/2 velnio, juolab, kad bent jau originalai, tai perprantami gan nesunkiai.ONLY rašė:kokios nuomonės?
Tai gi viskas surašyta "juodu unt balta" - jami ir šliopiniEvaldas Z rašė:... Jeigu "nusirasinejo" kruopsciai...
Pats dar nebandziau, bet girdejau, jog tas pats "dziaugsmas" kaip ir su balansyrais.ONLY rašė:vakar tokį susigundžiau paimti. ar pagaunat ką nors su jais? kokios nuomonės?
http://spinningline.ru/basara-90f-103-p-93199.html
crankai sukres tylejo irgi,o zuves ten yraAqua v. rašė:Tada, mano nuomone, uz minnow tvichingini geriau krankas (triuksmingas),
sukre geriau uz vobleri![]()
vo,vo.man paciam keista.netgi pagalvojau gal nevikelisAqua v. rašė:keista,
negirdetas dalykas![]()
, kad zvejas is zukles gristu be zuvies
![]()
Ka zvejosi?kokiu budu?itd...maruxxxx rašė:sveiki spiningavime esu naujokas gal geletumet patart kokius voblerius sukriukes ar blizges isigyti pradziai tas einamiausias. zvejosiu tvenkiniuose ir nemune. dar burbuliukai sapalam domintu.bandysiu dubysoje ka patart galetumet ar pasiulit.dekui