Embargą reik Rusijai skelbt bent ant voiblerių. 

Jei neima žuvys- ima žvejai.
tai kad visi beliežuviai (fantom, hunter, killer, thunder) ir minoškės pas raiden'ą tvičinginės, o kibumas priklauso nuo to, kaip tvičinsi, nu ir aišku- ne šuliny reikia tą darytDaxidas rašė:ar yra tvicinginiu ir dar kibiu :D vobleriu pas raiden'a?
sakau gi, lasiams fyzdec turetu but, nuo tu spalveliu patys i kranta islipsRapolas rašė:ispūdingos beje papūgikės
tik man biskuti kelia abejoniu, ar lasis paemes nepadalins sito i dvi dalis, o tai ir i tris dar ir liezuvi nulauzes...Rapolas rašė:Tai artoronas gali ilsėtis ,šits žymiai giliau gali įlyst
Rapolai, gelbėk žmones, daryk iš plieno voblasSauliusM rašė:tik man biskuti kelia abejoniu, ar lasis paemes nepadalins sito i dvi dalis, o tai ir i tris dar ir liezuvi nulauzes...Rapolas rašė:Tai artoronas gali ilsėtis ,šits žymiai giliau gali įlyst
gali paskui netycia guzu liga susirgtRapolas rašė:pradėsiu gamint iš balsos (ir be karkaso:D)![]()
"ikabinai-nespejei pasidziaugt-ir-labanakt"Rapolas rašė:Voblerio pavadinimas bus "Pagavai-pasidžiaugei-ir-paleidai"
Aš būtent šitam Zipbait's modeliukui nekeičiu kablių. Kadangi dažniausiai juo gaudau su mikrodžiginiu UL (su Solid viršūnėle) tokiu biškutį šlangavotu, tai dar nebuvo atvejo, kad žuvis ištiesintų kablius. Tiesa, šapalo virš ar apie ~1,5kg tai jau "nachalom" neištrauksi, pažaist reikia mažumėlę. Mano sūnus pvz. net ant Rigge Khamsin70-to nekeičia tų plonavielių kablių ir šlakį iki 4kg išsitraukia ,nu bet aš tiek kantrybės neturiu, tai tiems jau kablius pasikeičiu ;)Martiz rašė:Sveiki.
I kokio dydzio, gamintojo, modelio, trisakius keiciat Zp Ridge'ui 35f ?
analogiskaiRapolas rašė:Aš būtent šitam Zipbait's modeliukui nekeičiu kablių.