Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #580681   Rapolas
 15 Lie 2014 10:16
Wytux rašė:Prie labai geru pastoviai stovi ( o ne gina kazkoki plota) vienas gynejas, o prie Mesio visada sushokdavo 2-3. Taip kad ir suzibet nelabai yra galimybiu kaip kad nori dauguma.
:gutgut Jai Messi būtų žaidęs ne Argentinos rinktinėj (o varžovų), tai jis tų pačių argentiniečių būtų "sumedžiotas", kaip prisimenu kažkada Džentilė vienas Maradoną "medžiojo" ,o Messi dabar pastoviai dviese (arba priverčia daryt pasą arba skina) ;)
 #580682   Wytux
 15 Lie 2014 10:19
tai kad Argentina 'net nelaimejo' daugiau nei kad Olandija laimejo. Sakyciau Rodrigesas per anksti iskrito(jei neklystu pries atkrintamasias jis buvo pirmas ), Mulleris - nu ka as zinau - sakai jis geresnis uz Mesi ? Robenas butu svarstytas rimciau jei butu zaides finale, nu o "arba kas nors is laimejusios komandos' ... nu cia tai be komentaru :-D
 #580683   edmundaxx
 15 Lie 2014 10:24
Wytux rašė:Mulleris - nu ka as zinau - sakai jis geresnis uz Mesi ?
Kalbu tik apie šį WC. Mušė ne mažiau negu Messis, o svarbiausia jo komanda laimėjo.
P.S. Aš nesu Mullerio megėjas.
 #580684   Wytux
 15 Lie 2014 10:28
Nu laimejo, kaip ir pralaimet galejo - abi komandos zaide finale. Muse gal ne maziau, bet kaip ir rasiau- man geriau ziurejosi Mesis siame WC. Sakykim ( bet tik sakykim) jeo Mesisi zaistu uz vokiecius tai Miuleris tyliai sedetu kamputyje.....
p.s. neesu Mesio gerbejas :-D
 #580685   Rapolas
 15 Lie 2014 10:31
Ne tik sėdėtų ,bet ir rūkytų kamputy :-D
p.s.: esu Messio gerbėjas (bet ne Argentinos rinktinės :D)
 #580689   Sokratas
 15 Lie 2014 11:06
Messi, manau, per apdovanojimą buvo nusiminęs ne dėl to, kad gavo jį, o todėl, kad Argentina pralošė taurę...
 #580696   MariusM
 15 Lie 2014 11:32
Vyniojat tuščią diskusiją apie nieką :)
 #580701   Rapolas
 15 Lie 2014 12:11
MariusM rašė:Vyniojat tuščią diskusiją apie nieką :)
Nu nu ,tai Messis tau niekas ,plačiau prašom's reziumuot :-D
 #580702   Rapolas
 15 Lie 2014 12:12
bobis rašė:Messi, manau, per apdovanojimą buvo nusiminęs ne dėl to, kad gavo jį, o todėl, kad Argentina pralošė taurę...
Kad pralošt taurę ,tai ją reikia pirmiausia iškovot ,nu o dėl Messio nuotaikos tai čia gerai pavarei :gutgut :-D
 #580721   Sokratas
 15 Lie 2014 13:58
gal netiksliai išsireiškiau, žodis pra_iso geriau tiktų :lol:
 #580735   jashas
 15 Lie 2014 14:59
bobis rašė:Messi, manau, per apdovanojimą buvo nusiminęs ne dėl to, kad gavo jį, o todėl, kad Argentina pralošė taurę...
Nu cia issireiskei geriau nei Kesminas ar Meskonis :-D gal geriau nieko nebekomentuok apie futbola... protingiau atrodysi :-D
 #580737   Sokratas
 15 Lie 2014 15:05
su tavim , Jasha, iš vis neturiu apie ką diskutuot, nei apie sportą, nei apie žvejybą, sorry, kad ir koks protingas tu bebūtum......
 #580740   Vytenisnl
 15 Lie 2014 15:13
aš tai nekibčiau prie bobio ar kitų, o kaip tik džiaugčiausi ir skatinčiau užsikabinus per EČ aplankyti ir savo regiono komandos rungtynes. Gal kokybė, triukai ir aikštės lygumas ir atsiliks, tačiau emocijos bus daug ryškesnės, o ir palaikymas vietiniams reikalingas ;)
 #581039   Rapolas
 17 Lie 2014 11:30
bobis rašė:va kiek pasvarstymų..., apie Messi liūdesį irgi :grin: :
Tai ne tik kad geriausias pasaulio (drįstu teigti, kad visų laikų :D)futbolinkas ,bet ir nuostabus futbolininko bei Žmogaus pavyzdys jaunimui ir ne tik jaunimui :gutgut
 #581042   sonca
 17 Lie 2014 11:39
Nesutinku dėl geriausio visų laikų futbolininko. O dėl pavyzdžio vaikams tai irgi nesutinku, koks čia pvz. jei gavęs geriausio čempionato futbolininko apdovanojimą net šypsenos išspaust nesugebėjo, nepasveikino varžovų su pergale. Pagarba tik dėl vieno dalyko, kad neapsiverkė, o šiaip tai tik gailestį sukėlė į jį bežiūrint po mačo.
 #581046   Rapolas
 17 Lie 2014 11:59
sonca rašė:Nesutinku dėl geriausio visų laikų futbolininko. O dėl pavyzdžio vaikams tai irgi nesutinku, koks čia pvz. jei gavęs geriausio čempionato futbolininko apdovanojimą net šypsenos išspaust nesugebėjo, nepasveikino varžovų su pergale. Pagarba tik dėl vieno dalyko, kad neapsiverkė, o šiaip tai tik gailestį sukėlė į jį bežiūrint po mačo.
Man taip pat šitas epizodas nepatiko, bet nekiekvienas emocinis momentas gali ir turi būti pavyzdžiu. Aplamai ,vargu ar rasime net ne futbolininką (bet kurios profesijos žmogų), kuris būtų tokio tobulumo ,kad bet kurį jo poelgį galima būti rodyti pavyzdžiu kitiems besąlygiškai. Kalbu apbendrintai apie L.Messi ir kaip futbolininką, ir kaip žmogų ,man jis beveik tobulas, duok Die ,kad mes būtume bent dalimi į jį panašūs ;-)
A vat ,tai tamstai tuomet D.Maradona ,kurioj pavyzdžio vaikučiams lentynoj būtų patalpints? :-D
 #581049   sonca
 17 Lie 2014 12:12
Šiukšlių dėžėj.
Mesį gerbiu už gražų žaidimą, už tai, kad nevaidina pražangų ir pan., bet tokie pareiškimai kaip, kad su prasta komanda nelaimėsi yra labai prastas pvz. Tipo suprask AŠ LABAI GERAS žaidėjas, o jūs likę nemokšos, tokie pasisakymai ne tik, kad nemotyvuoja komandos draugų, bet atvirkščiai demotyvuoja.
 #581052   Rapolas
 17 Lie 2014 12:24
Manau, kad tokiam pareiškimui ,kaip "su prasta komanda...", dar nebuvo atvėsusios emocijos ir nusivylimas po pralaimėjimo vokiečiams. Juk nebuvo tokio pasakymo, kad "jūs likę nemokšos..." ,tuo labiau, kad individuliai argentiniečiai visi labai stiprūs, tiesiog Messi nebuvo tokiu dvasiniu lyderiu, o vieno Mascherano neužteko, kad Argentina šikąrtą laimėtų. Nu ir gerai, kad nebuvo :-D o tai dar europiečiai nebūtų sulaužę ilgametės tradicijos ir neparvežę taurės iš lotynų amerikės :gutgut
 #581055   Rapolas
 17 Lie 2014 12:38
Ai, dbr prisiminiau, man dar R.Federeris šalia L.Messi stovi ,nu bet Jis nefutbolistas :-D
 #581066   sonca
 17 Lie 2014 13:23
Tas pasakymas buvo tik pasibaigus grupės varžyboms ir finalo emocijos čia ne prie ko. "Jūs nemokšos" išplaukia iš išsireiškimo "su silpna/vidutine komanda nelaimėsi" ypač kai tai pasako geriausias pasaulio futbolininkas. Kaip jis gali būt dvasiniu lyderiu tokius niekus tauzydamas.
 #581073   Rapolas
 17 Lie 2014 13:41
Na aš negirdėjau jo taip sakant ,tik skaičiau komentarus. Aišku, tokie pareiškimai motyvacijos neprideda, bet Argentina kaip komanda grupės varžybose nieko įspūdingo ir nerodė, ir jei ne Messio keletas įvarčių, tai sakyčiau net silpnokai atrodė. Mano akim, ji galėjo net žymiai anksčiau iškrist, bet būtent komandinė gynyba, aktyvus presingas po visą aikštę ir greitas perėjimas į puolimą juos ir ištraukė iki finalo, nu ir kaip bobis sakė, trūko tik čiut-čiut (mano akim tai daug trūko :D).
Dar kitas dalykas (mano asmenine nuomone), kad šiek-tiek Argentinos kaip komandos žaidimo braižas kertasi (ne visai dera) su L.Messi žaidimo stiliumi, gal būtent čia ir slypi visa paslaptis ;)
 #581093   edmundaxx
 17 Lie 2014 14:51
"Geriausias futbolininkas". Tik pridėkit, kad "buvo", o ne "yra". :grin: Ir paskutinis sezonas, WC čempas, rodo, kad buvo ir daugiau nebus, jei nepasistengs. ;-) Ypač, kad ir Barcai sunkūs laikai ateina, jei tikrai Xavi išeis, Fabrego jau nebėr... Tai ir ten galės vartyt, kad "aš star'as, tarp vidutiniokų nieko nepadarysiu vienas"...
 #581098   Rapolas
 17 Lie 2014 16:06
Ir buvo, ir yra geriausias tol, kol nėra kitaip :-D t.y. kol nėra geresnio. O kad jis blizga Barsoje, nes tiesiog atitinka komandos ir žaidėjo žaidimo filosofija, tai kažkam ir ne vienam stipriai bambą graužia :-D
 #581108   edmundaxx
 17 Lie 2014 17:46
Rapolas rašė:O kad jis blizga Barsoje, ...
Matėsi praeitam sezone, kaip jis "blizgėjo". ;-)
Tai kaip čia yra, su Messio žaidimu krito ir Barcos žaidimas, ar atvirkščiai? :grin:
 #581114   Rapolas
 17 Lie 2014 18:26
Nu paplok, paplok katučių dar, jaučiu, koks savimi patenkints , kad Barsai buvo blogas praeits sezons :-D
O kiek metų iš eilės buvo geri sezonai, ir Barsai, ir Messiui, tai net nebeįdomu, ania :-D
Negali amžinai dominuoti viena komanda, vienas žaidėjas, viena žaidimo filosofija, taip kad viskas dėsninga. Lygiai tas pats ir su visa Ispanijos komanda, patyrusia pralaimėjimą ar fiasko (irgi džiaugsmas didžiulis , ania :D) PČ. Keičiasi komandos, keičias žaidėjai, auga kita karta ir vėl kažkas atsiras dominuojančio, o šalia pastovūs konkurentai, kurie neleis užmigt ant laurų. Kaip kad neleidžia ramiai miegot net ir tokie kaip mes žiurkėnai "komentauskai" :-D
 #581121   edmundaxx
 17 Lie 2014 19:30
Tai tipo ner smagu, kad baigėsi Barcos era? :-D
Dabar daug įdomiau, sakyk ką nori. ;-) O ypač, kad nei Barcos, nei ispanų rinktinės žaidimas man niekad ir nebuvo gražus. Kamuolio trynimas ir varžovų migdymas... :/nek Bet... ilgai niekas nemokėjo prieš tai sužaist.
 #581125   Rapolas
 17 Lie 2014 19:52
Kodėl, kaip tik įdomu, kokių žingsnių ir permainų imsis Barsos ir įspanų rinktinės strategai. O kad baigėsi tiki-takos dominavimo era ir dauguma komandų išmoko susistatyt gynybinius autobusus, tai to ir reikėjo tikėtis. Dabar lauksime sekančių ėjimų iš abiejų pusių, bus įdomu. O šitas PČ man asmeniškai buvo vienas iš įdomiausių, gal net įdomiausias :gutgut
O jai tu mąstai, kad aš esu aklas Barsos fanatikas, tai tik tavo reikalas, bet aš nuoširdžiai linkiu tai komandai surasti auksinį raktelį į savo varžovų vartus ;)
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 123
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė