Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #580302   Sokratas
 12 Lie 2014 19:37
Jo, žiauru, .... :e:e

Tikėkimės, kad naujasisi UA prezidentas sugebės baigti tą bėzabraziją
 #580393   tukasG
 13 Lie 2014 22:27
Žiūriu va į šitų berniukų veidus https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater ir jausmas dvejopas... Lyg ir norisi pasidžiaugt, kad šaunuoliai jog Ukrainos gint išėjo, bet tuo pačiu ir gaila jų. Vaikai juk dar. Ką jie vargšeliai darys, kai (jei) teks susitikt profesionalios rusų kariuomenės tanką, su profesionalia, patyrusia įgula, lydimą profesionalių "galovariezų" specnazo pėstininkų...? Ištaškys, kaip muses visus ir tiek žinių. Patrankų mėsa. :-(
 #580518   Sokratas
 14 Lie 2014 12:15
tai jau tikrai...
Dabar stengsis pripaišyt Ukrainai taikių rusijos gyventojų žudymą...kai ten kažkokia, neaišku kieno paleista bomba nukrito Rusijos kaimelį
 #580576   Sokratas
 14 Lie 2014 16:13
Žinomas žmogus Rusijoje... apie tai, kodėl paliko tėvynę:

tėvynėje mano reikalai klostėsi gal ir ne idealiai, bet stabiliai gerai: pinigų uždirbu pakankamai, vejamu ir nereikalingu nesijaučiu. Tačiau jaučiu kitokį dalyką, ir labai stipriai: dabartinėje Rusijoje, kuri yra engiama kvailų naujų įstatymų, ir sovietinio revanšizmo atmosferoje tapo sunku ir trošku. Be to – ir tai itin svarbu – kitaip nei kitais nelengvais pastarojo meto laikotarpiais (1998, 2008 m...), viltys dėl „naujo posūkio“ yra akivaizdi iliuzija. Esu tikras, kad daugelis taip nemano, bet aš aiškiai jaučiu, kad mes riedam atgal... Trumpai tariant, norisi atidaryti orlaidę, jei jau užkalamas langas į Europą.

http://www.delfi.lt/news/ringas/abroad/ ... z37S5cuphm
 #580594   Sokratas
 14 Lie 2014 17:58
nu čia man kažkokia keistai skambanti istorija....
 #580603   Sokratas
 14 Lie 2014 19:00
tai jau...pažėjau gūglėj, kažkoks teisėjas milinis, kažkada atleistas,.... ir nusprendžiau nebesigilinti... :)
 #582379   Sokratas
 28 Lie 2014 14:01
pritariu...bet besmegeniams protą apsuka gerai tokie dalykai, todėl ir propoganda vadinami.... Dauguma už savo dilgėlyno niekur toliau nebuvę, mano kad ir visi taip gyvena... Kiek dar ten yra Stalino garbintojų, o kiek dar jų bus...ėst neturėjo ko, iš bado mirė ištisais kaimais, bet va, su pasididžiavimu pasako- Stalinas- jėga, prie Stalino buvo tvarka...
 #582413   Sokratas
 28 Lie 2014 16:55
superinis straipsniukas, smagus juokas pradeda imt skaitant šias eilutes :lol: :

,,Galima prisiminti, kad ne žydai norėjo karo, o būtent arabai norėjo karo, ir būtent arabai užpuolė Izraelį 1948 metais, taip prarasdami ne tik planuotą Palestinos valstybę, bet ir žemių, skirtų tai valstybei 1947 metų Jungtinių Tautų plane. Galima prisiminti, kad ne Izraelis užpuolė Jordaniją, o būtent Jordanija užpuolė Izraelį 1967 metais ir prarado Rytų Jeruzalę, ir visą Vakarų krantą. Prisiminti, kad ne Izraelis įsiveržė į Siriją, o Sirija įsiveržė į Izraelį 1967 metais ir prarado Golano aukštumas."

http://www.delfi.lt/news/ringas/abroad/ ... z38m6IpVgS

,,Izraelio pergalės – tai mūsų racionalaus ir kritinio mąstymo pergalės. Izraelis yra paskutinis mūsų bastionas, ginantis tą pasaulį, kuriame gyvename ir mes, ir į kurį kas nors nepaliaujamai kėsinasi. Nė vienas žydas nesėdėjo prie Rugsėjo 11-osios pagrobtųjų lėktuvų šturvalų. Nė vienas žydas nesusisprogdino Londono autobusuose liepos 7-ąją. Nė vienas žydas nešaudė į lietuvių kariškius nei Afganistane, nei Kosove. Ir šiandien aš ramesnis pabundu Juodkrantėje, žinodamas, kad yra pasaulyje jėga, kuri sugeba apginti mano gyvenimo būdą. Todėl slaptai mes Izraelį visada mylėsime. Nes jis yra mūsų. Nes širdyje mes visi – izraeliečiai."
 #582537   Sokratas
 29 Lie 2014 16:30
įdomus požiūris :lol: :

http://www.lrytas.lt/komentarai/iteisin ... tojams.htm

O aš kažkaip neduodu jiems...ir kiek pastebiu, pasikalbu su duodančiais, mane gydo geriau...galvoju gal dėl to, kad vis tikisi gauti, kol dar pro duris neišėjau, stengiasi :-D
 #582565   Sokratas
 29 Lie 2014 20:22
nu kol kas Dievulis keravoja, ačiū jam...

Jo, kai rimta liga, mąstymas gali pasikeist...viską atiduotum gal už sveikatą... bet dažnas atiduot tai atiduoda, o sveikatos kaip nė taip nė...

Pro savo langą matau, nieks tokio gražaus Lexuso neturi Mažeikiuose, kaip vienas daktaras, nei naftininkai, nei dar kas...
Taip pat savo akimis teko regėt ir ausimis girdėt: koridorius pilnas žmonių ligoninėj, visi suvargę tokie laukia eilėse pas daktarų...išeina tas pats minimas daktaras pro duris ir užrėkia ant viso koridoriaus tokiam vargšui senukui: nu ar primyžai galų gale tą butelį....
 #582571   tukasG
 29 Lie 2014 20:35
Ačiū Dievui ir aš dar vis sveikas, tačiau lydėdamas pas gydytojus savo tėtį, sūnų, ata mamą jau supratau, kad posakis: "Gydaisi veltui - veltui gydaisi..." ne iš piršto laužtas.
 #582572   Sokratas
 29 Lie 2014 20:38
o man atrodo, sąžiningas daktaras ir taip gydįs, duosi ar neduosi, o nesąžiningas, ir bus nesąžiningas, jam tik duok, visa kita ne taip svarbu....
Aišku, variacijų įvairiausių gali būt....
 #582607   Agis
 30 Lie 2014 07:52
....tačiau norint iki jų papulti, reikia pereiti atkištų žemesnių kišenių stadijas :lol:
 #582612   tukasG
 30 Lie 2014 08:05
Va va, aš būtent apie tai. Vien jau tam, kad "prisiregistruotum" pas kokį nors žymų profesorių anksčiau nei numirsi to vizito nesulaukęs, reik daug kišenių papildyt. ;uolrait
 #582628   Rapolas
 30 Lie 2014 09:56
bobis rašė: O aš kažkaip neduodu jiems...ir kiek pastebiu, pasikalbu su duodančiais, mane gydo geriau...galvoju gal dėl to, kad vis tikisi gauti, kol dar pro duris neišėjau, stengiasi :-D
O aš duodavau ir stengiuos duot, ne ne todėl, kad išaugęs ir išauklėtas ant "valdiškų" pamatų, bet todėl, kad taip manau prisidėsiantis prie daktarų (oi, gydytojų turėjau omeny) emigracijos pristabdymo "pereinamuoju" laikotarpiu. Aišku, jei neturėčiau, ką duot, tai triusikų paskutinių nepardavinėčiau, kad gydytojui kišenę papildyt. O šiaip, p.Užkalniui beveik ir pritarčiau šiuo momentu :gutgut
p.s.: nors mano sūnus mano kitaip ir elgiasi kitaip ,o gal nauja karta ,sakau, elgiasi teisingiau ;-)
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė