Nu nzn, man atsukti/uzsukti "skrutke" kurkas patogiau, negu segtuka segioti. Ypac jei dar pirstai susale 

na, turbut yra atvirksciai sakyciau, bet jei ne prie sirdies, tai ne prie sirdies...Pfk rašė:...man nesąmonė atrodo užsukinėti/atsukinėti skrutkę keičiant masalą....
bobis rašė:Reilas rašė:Pazystu tuos zmones kurie gamina Rabass pavadelius, reklamuoti nieko as nereklamuoju...
O kur cia toks seilas?Reilas rašė:Nu va snekejote kad brangus Rabass pavadeliai ir atpigo 40%
Padarytų 80proc. seilą, tai bent dėl tubelės vertėtų nusipirkt, o pavadėlius išmest nebūtų gaila.Reilas rašė:Nu va snekejote kad brangus Rabass pavadeliai ir atpigo 40%
perki norfoj plude uz 2,99 ir turiedmundaxx rašė:Padarytų 80proc. seilą, tai bent dėl tubelės vertėtų nusipirkt, o pavadėlius išmest nebūtų gaila.Reilas rašė:Nu va snekejote kad brangus Rabass pavadeliai ir atpigo 40%
gali bandyt "paturbinti" susiradęs vandens nebijantį juodą ar rudą markerį.Daugirdas rašė:Man viena kas nepatiko, tai jų blizgumas.
Ne prie širdies tokie "turbinimai"Pfk rašė:gali bandyt "paturbinti" susiradęs vandens nebijantį juodą ar rudą markerį.
5 da plonesnis?mano labai i titanini panasusedmundaxx rašė:Tai aišku. Aš ir naudoju, tik dabar gavau 5nr, nei užknisa,kad kiekviena silkė sulanksto ploną pavadėlį.
13power pro bite motion.ne tik paklausiau ar laiko gerai.nes plonutis atrodoPfk rašė:o tai su kokio storio valu tu spiningauji jei tau 12 kg vielos laikymo neužtenka? kad nutraukti #2 numerio vielą reikia nemenkai su rankom timptelėti. man visada trūksta netoli skrutkės pradžios arba ant skrutkės pradžios.
toks susukimas kaip tavo nuotraukoj - nelaikys.
Kuo didesnis nr, tuo storesnė.PIKE rašė:5 da plonesnis?mano labai i titanini panasusedmundaxx rašė:Tai aišku. Aš ir naudoju, tik dabar gavau 5nr, nei užknisa,kad kiekviena silkė sulanksto ploną pavadėlį.